Internet · Mobile

Kako da koristite Samsung Milk Music servis za strimovanje muzike iako ste iz Srbije

Uprkos smešnom nazivu (muzika možda može i da se “muze“) servisa Samsungov Milk Music servis se čini kao veoma zgodna stvar za imati.

Ona nudi neograničen ad-free streamingstotine mutičkih  stanica koje sami možete kreirati kao i oplemenili postojeće stanice.

Međutim, radi samo na Samsungovim telefonima i naravno nije za korisnike u Srbiji(?!).

samsung-milk

Ako imate root pristup, postoji način kako da instalirate Samsung Milk Music  i to nije ni teško, kao ni zavaravanje servisa skrivanjem IP adrese.

1. Sakrijte svoju IP adresu

Pošto Samsung Milk Music radi u US (US only), morate fingirati IP adresu vašeg telefona, Na raspolaganju je mnoštvo aplikacija, a evo za primer možete koristiti Hideman VPN android aplikaciju preko koje možete dobiti novu IP adresu u bilo kojoj zemlji u kojoj ovaj servis ima izgrađen VPN (servis ima ograničeno besplatno trajanje, ali možete koristiti i neku drugu aplikaciju).

Screenshot 2014 03 08 12 48 58 Kako da koristite Samsung Milk Music servis za strimovanje muzike iako ste iz Srbije

Instalirate je i odaberete USA VPN gde ćete dobiti novu američki IP adresu na kojoj će Samsungov Milk Music  provereno raditi.

2. Instalirajte Samsung Milk Music aplikaciju

Ukoliko Google Playu priđete sa instaliranom Hideman VPN  aplikacijom možožete da preuzmete Milk aplikaciju ali samo ukoliko imate Samsungov telefon. međutim i to nije problem, pa zato prezumite .apk fajl:

APK Download

File name: com.samsung.mdl.radio-1.0.176956.apk

Version: 1.0.176956

MD5: dec6f97983f6a00814511842f54db293

  1. Android Police Mirror
  2. Android Police Mirror

Kada ovo odradite, pronađite tekstualni  build.prop fajl u sistemskom folderu telefona i izmenite ga jednostavnim tekst editorom na sledeće vrednosti:

ro.product.model=Galaxy S4

ro.product.brand=Samsung

ro.product.manufacturer=Samsung

Aplikacija proverava samo ovaj fajl, tako da će servis sigurno raditi, kao što je proradio kod mene. U2 stanica je sjajna…

Screenshot 2014 03 08 12 52 43 Kako da koristite Samsung Milk Music servis za strimovanje muzike iako ste iz Srbije

 

Leave a Reply