Mobile

Kako je konkurencija ismejala Apple

Samsung, HTC i LG ismejali su Apple i iPhone 6 Plus, a iz HTC-a su poručili da je njihov pametni telefon One M8 dizajniran kako bi izdržao i u najzahtevnijim uslovima – “poput vaših džepova”.

Apple je tokom prošle decenije bio poznat po svojim reklamama u kojima su ismejavali Microsoft i njihove proizvode – situacija se vremenom promenila, pa je predmet ismejavanja sada Apple.

U svojim reklamama Apple, ali i fanovi te kompanije koji danima čekaju ispred prodavnica kako bi što pre nabavili svoj primerak novog modela iPhonea, godinama ismejava Samsung. Kada su pre nekoliko dana korisnici iPhonea 6 Plus počeli da objavljuju fotografije savijenog telefona, ekipa iz Samsunga odmah je reagovala i na profilu na Twitteru su objavili fotografiju njihovog nedavno predstavljenog telefona Galaxy Note Edge koji ima zakrivljen bočni deo ekrana. Uz fotografiju su napisali: “Zakrivljen. Ne savijen“.

samsung

Na Digital Trendsu posebno izdvajaju tvit koji je objavljen na profilu američke divizije HTC-a i u kojem je, uz hashtag #HTCOneM8, napisano da je taj telefon dizajniran kako bi izdržao i u najzahtevnijim uslovima – “poput vaših džepova”. Svoju priliku za šale na račun Applea iskoristili su i u LG-u u kojem su objavili fotografiju svog modela LG Flex koji ima zakrivljen ekran. LG napominje da je njihov ekran “zakrivljen namerno”.

Leave a Reply