Mobile · Mobilne aplikacije

Kako podići prodaju za preko 60%?

Kompanija MEGASTORES ELECTRONICA iz Beograda je u periodu od 06.02-10.02 sprovela akciju prodaje svojih proizvoda koja je bila bazirana na izdavanju MOBI-KUPONA™.

Akcija je bila veoma uspešna, a izveštaji pokazuju da je prodaja u prodavnici tokom vikend akcije prodaje uvećana za čak 68%. Kompletno sprovođenje ove akcije i praćenje njenih rezultata je omogućeno kroz MOBI-kupon back-office aplikaciju koja je razvijena u PSC-u (www.psc.co.yu).

MOBI-kupon™ je bar-kod koji maloprodajne organizacije dostavljaju na mobilni telefon potencijalnog kupca i predstavlja kupon kojim kupac ostvaruje pravo na određeni popust. Bar-kodirani kuponi se proveravaju u samoj prodavnici jednostavnim skeniranjem ekrana mobilnog telefona. MOBI-kupon™ se može dostaviti kupcima na različite načine: maloprodajna organizacija ih može samoinicijativno poslati putem SMS-a ciljanoj grupi kupaca, kupci ih mogu preuzeti sa vašeg web sajta ili zahtevati putem SMS-a.

Kome su namenjeni? Bilo kojoj maloprodajnoj organizaciji koja želi da unapredi svoju prodaju i poboljša odnos sa kupcima.

MOBI platforma ima OGROMAN potencijal prilikom kupovine karata za koncerte, železnički i autobuski prevoz … sami zaključite gde sve … mi smo spremni, na vama je da uočite vašu mogućnost.

Leave a Reply