Mobile

Kampanja „Kada voziš parkiraj telefon” dobitnik priznanja „Moj izbor”

U organizaciji udruženja „Moja Srbija”, uz podršku Grada Beograda, Kancelarije potpredsednika Narodne skupštine Republike Srbije dr Vladimira Marinkovića i Privredne komore Beograda u skupštini grada Beograda dodeljena su priznanja za društvenu odgovornost „Moj izbor”. Cilj ove akcije je isticanje kompanija koje na odgovoran način posluju i brinu o svojim radnicima, životnoj sredini, lokalnoj zajednici i društvu uopšte.

Odlukom žirija kompaniji Telekom Srbija pripalo je priznanje „Moj izbor” za akciju „Kada voziš parkiraj telefon” koja je pokrenuta sa idejom da se poveća svest građana o opasnostima nebezbedne upotrebe mobilnog telefona tokom vožnje.

dobitnici priznanja moj izbor

„Telekom Srbija je ponosan na ovu kampanju, ali i na činjenicu da je pokrenuvši ovo pitanje i samu kampanju Kada voziš, parkiraj telefon! pokazao da je opšte dobro društva stavio iznad svog profita. To na najbolji način govori o iskrenim namerama sa kojim smo ušli u ovaj projekat. Iskoristila bih priliku da se zahvalim našim partnerima sa kojima smo naporno radili kako bi kampanja izgledala ovako kako danas izgleda, Upravi saobraćajne policije i Srpskom komitetu za bezbednost saobraćaja”, istakla je na svečanoj dodeli nagrada direktorka Sektora za PR Telekoma Srbija Marija Bošković.

Ove godine dodeljeno je 13 priznanja kompanijama za njihove društveno-odgovorne akcije, kao i dve zlatne medalje za najodgovorniju kompaniju i najbolju društveno-odgovornu aktivnost u 2014. godini.

Leave a Reply