Mobile

Kaspersky štiti skupocene Vertu telefone

Kasperski Lab aplikacija, uključujući i slobodnu licencu od 12 meseci, biće dostupna za besplatno preuzimanje, kao preporučena aplikacija kompanije Vertuu sekciji „Preporučene aplikacije“. Ovo rešenje će osigurati sofisticiranu zaštitu od krađe, gubitka, računarskih virusa i raznih drugih Internet pretnji za Vertu uređaje i podatke uskladištene na njima.

vertu constellation Vertu telefoni sa Kaspersky zaštitom

Tehnologije koje će biti dostupne Vertu korisnicima će obuhvatiti :

• anti-malware zaštitu – uključujući najnovije antivirus tehnologije kompanije Kaspersky Lab za Android
• Veb zaštitu – od internet – baziranih napada i fišing sajtova
• Anti – Theft zaštitu – sa daljinskim pristupom posebnim funkcijama kao što su zaključavanje, pronalazak ili brisanje memorije uređaja
• Zaštita privatnosti – obebeđujući kontrolu nad onim što drugi mogu da vide ili čemu mogu da pristupe
• Filter za pozive i tekst – tako da korisnici samo primaju pozive i poruke koje žele da primaju

Izvršni direktor kompanije Vertu, Massimiliano Pogniliani, izjavio je : “Naši kupci treba da koriste svoj Vertu uređaj bez straha za bezbednost, pa smo zato tražili partnera koji bi mogao da im obezbedi vodeće rešenje industrije za zaštitu od svih vrsta napada, uključujući i borbu protiv krađe i zaštitu od malvera”.

“Kasperski Lab se upušta u novu fazu saradnje sa proizvođačima mobilnih telefona”, rekao je Nikolaj Grebennikov , glavni tehnološki direktor kompanije Kaspersky Lab. “Svako treba da bude u mogućnosti da dobije najviše od tehnologije koju koristi – bez ometanja ili brige o bezbednosti. U kompaniji Kaspersky Lab, mi smo osmislili rešenje izuzetnog kvaliteta koje će ispuniti očekivanja čak i najzahtevnijih kupaca. Zahvaljujući našem velikom iskustvu, Kaspersky Lab tehnologija , razvijena od početka u celini u okviru kompanije i više puta potvrđena na nezavisnim testiranjima, u stanju je da obezbedi Vertu kupce od svih vrsta IT pretnji.”

Leave a Reply