E-servisi · Mobile

Katastarski SMS servis u službama Beograd 1, Beograd 2 i Novi Beograd

Podnosioci zahteva u Službama za katastar nepokretnosti Beograd 1, Beograd 2 i Novi Beograd od danas imaju mogućnost da dobiju informaciju SMS porukom kada je njihov zahtev rešen.

Kao rezultat potpisanog Protokola o saradnji između Javnog preduzeća PTT saobraćaja „Srbija” (PTT Srbija) i Republičkog geodetskog zavoda nastao je servis Pisarnica SMS notifikacija. Cilj uspostavljanja ovog servisa je da se unapredi komunikacija sa interesnim grupama odnosno podnosiocima zahteva.

Podnosioci zahteva, u Službama za katastar nepokretnosti Beograd 1, Beograd 2 i Novi Beograd, od danas imaju mogućnost da dobiju informaciju SMS porukom kada je njihov zahtev rešen. Ove tri Službe za katastar nepokretnosti pokrivaju teritoriju devet gradskih opština: Stari Grad, Vračar, Zvezdara, Palilula, Savski venac, Voždovac, Rakovica, Čukarica i Novi Beograd.

Kod podnošenja zahteva podnosilac zahteva treba da upiše u obrascu broj mobilnog telefona na koji želi da primi informaciju o statusu rešavanja predmeta ili da ga saopšti zaposlenom na šalteru pisarnice koji će primiti zahtev. Podnosilac nije u obavezi da dostavi broj mobilnog telefona.

Kada zahtev bude rešen podnosilac će dobiti SMS poruku kojom se obaveštava o statusu rešavanja predmeta kao i načinu preuzimanja dokumenta.

Servis podržava domaće operatere mobilne telefonije (Telekom, Telenor, VIP).

One thought on “Katastarski SMS servis u službama Beograd 1, Beograd 2 i Novi Beograd

  1. dragana

    zahtev predat u martu, sa starog vlasnika na novog vlasnika , promena podataka o vlasniku , uknjižena nekretnina. svi papiri dostavljeni. dobićete na kućnu adresu za mesec dana. sada se čeka neko izlaganje i niko već tri meseca ne šalje ništa. napomena, u sopotu isto predato , samo je u pitanju zemljište. sve stiglo bez problema na vreme.

    ne želim da me obaveštavaju smsom kad završe negoda završe kad su rekli, u roku.

Leave a Reply