Mobile

Kineski operator otkrio iPhone 6

U normalnim okolnostima najbolje je ne izazivati bes giganta kao što je Apple, međutim, možda China Telecom zna nešto što industrija ne zna.

Apple tek treba da zvanično predstavi iPhone 6, ail to nije sprečilo kineskog partnera da objavi post na azijskoj društvenoj mreži Weibo u vezi sa novim uređajem.

Unutar posta nalazia se i slika, kao i neke nove informacije u vezi sa iPhoneom 6 – Appleov telefon će sada sadržati nekoliko radija koji će biti kompatibilni sa bežičnim mrežama koje uključuju TDD-LTE, FDD-LTE, WCDMA, CDMA2000, GSM i CDMA1X.

China Telecom je tom prilikom potvrdio da će prodavati i otključan iPhone 6 koji će biti kompatibilan sa brojnim operatorima u Kini.

Ukoliko je u pitanju zvanična fotografija koju će operatori koristiti za promociju telefona kada ga Apple i zvanično predstavi, to znači da su ranije glasine u vezi sa zaobljenim dizajnom i bočnim dugmetom za paljenje tačne.

Takođe se očekuje da će iPhone 6 dolaziti u dve varijante – sa ekranom od 4.7 i 5.5 inča, a zvanično predstavljanje moglo bi da se desi 9. septembra.

2 thoughts on “Kineski operator otkrio iPhone 6

Leave a Reply