Mobile

Kingston nudi dva rešenja za brzo skladištenje namenjena tabletima i Android pametnim telefonima

Kingston Digital Europe Co LLP, članica Kingston Technology Company Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je predstavila DataTraveler microDuo 3.0 fleš disk kao i nove microSDHC/SDXC UHS-I 90R/45W kartice klase 10. DataTraveler microDuo 3.0 obezbeđuje dodatni prostor za skladištenje za prenosne uređaje koji podržavaju OTG funkcionalnost kao što su pametni telefoni i tableti. Zahvaljujući posedovanju oba standarda, USB 3.0 i microUSB konektora, disk se može jednostavno povezati sa mobilnim uređajima i PC računarima.

DataTraveler microDuo 3.0 može proširiti skladište AndroidTM uređaja do 64GB, jednostavnim prenošenjem velikih fajlova, fotografija, video sadržaja i muzike sa telefona ili tableta na USB disk i obrnuto. USB 3.0 i microUSB disk za dvostrukim interfejsom može se koristiti sa bilo kojim USB On-The-Go kompatibilnim uređajem dozvoljavajući na taj način korisnicima da prenose podatke bez priključivanja uređaja na računar1.

lowres_DTDUO3-keychain

 

Novi disk je sledeća generacija skoro predstavljenog DataTraveler microDuo 2.0. Listu uređaja koji podržavju USB On-The-Go funkcionalnost možete naći ovde.

DataTraveler microDuo 3.0 je dostupan u verzijama kapaciteta od 16GB, 32GB i 64GB i podržan je petogodišnjom garancijom.

Nova microSDHC/SDXC UHS-I kartica klase 10 pruža 90R/45W performanse koje omogućavaju kontinuirano snimanje video materijala i fotografija. Kingston microSDHC/SDXC UHS-I kartica klase 10 je dostupna u kapacitetima od 16GB, 32GB i 64GB. Velika brzina čitanja od 90MB/s i brzina upisa od 45MB/s omogućavju korisnicima snimanje full HD videa, 3D videa i emitovanje u realnom vremenu bez prekida, uz istovremeno snimanje fotografija.

UHS-I 90R/45W microSDHC/SDXC kartica klase 10 ima doživotnu garanciju. Oba proizvoda imaju besplatnu tehničku podršku i legendarnu Kingston pouzdanost.

Leave a Reply