windows-phone
Mobile · Mobilne aplikacije

Komercijalna banka i Microsoft predstavili Windows Phone aplikaciju „Meni najbliža“

Komercijalna banka lansirala je verziju svoje besplatne aplikacije „Meni najbliža” i za Windows Phone operativni sistem. Uz pomoć ove aplikacije brzo i jednostavno pristupa se informacijama o tome gde su najbliža ekspozitura i bankomat Komercijalne banke i kako do njih doći.

„Sve veći broj naših sadašnjih, ali i budućih korisnika ima pametne telefone i mi smo se orijentisali i ka njima. Zajedno sa partnerima iz Microsofta koji su nas podržali prilikom razvoja Windows aplikacije, pokazali smo da Komercijalna banka zaista jeste najbliža.“, rekli su predstavnici Komercijalne banke.

windows-phone

Aplikacija pokazuje i gde su bankomati ostalih banaka, koliki je devizni kurs u Komercijalnoj i drugim bankama. Pomoću ove aplikacije moguće je pozvati Kontakt centar ili bilo koju ekspozituru Komercijalne banke, proveriti stanje na računu SMS servisom i videti najbitnije informacije sa sajta Komercijalne banke.

Osim informativnog servisa aplikacije „Meni najbliža“, Komercijalna banka je prikazala i aplikaciju mBank koja je namenjena obavljanju finansijskih transakcija preko mobilnog telefona.

„Ova aplikacija, osim na mobilnoj platformi jednako dobro funkcioniše i na drugim uređajima koje pokreće Windows 8 čija je osnovna karakteristika pružanje jednakog iskustva korisnicima bez obzira na to da

li koriste tablet ili uređaj koji se pokreće pomoću tastature i miša. Zbog svog kvaliteta, dopadljivog izgleda korisničkog interfejsa, ali i fleksibilnosti, ovaj operativni sistem postaje sve traženiji na tržištu. “ – istakli su predstavnici Microsofta.

Leave a Reply