Mobile

Kompanija Sony Ericsson predstavila najnovije proizvode iz svog bogatog portfolija

„Modeli koji su u junu predstavljeni biće uskoro dostupni na tržištima širom sveta, a u isto vreme i u Srbiji”, najavio je na prvom događaju za medije Sony Ericsson-a direktor predstavništva u Srbiji, Želimir Jurčić.

Novi Sony Ericsson telefoni sa fotoaparatom, C905 Cyber-shotTM i S302 Snapshot, obezbeđuju najbolji kvalitet slike u svojoj kategoriji. Sa modelom C905 Cyber-shotTM koji u sebi sadrži fotoaparat sa 8,1 megapiksela, Xenonski blic, karakteristike kao što su inteligentni kontrast i detekcija lica sa auto fokusom, i ugrađen A-GPS, vaše uspomene ostaće sačuvane baš kao da je u akciji bio profesionalni fotograf.

S302 predstavlja telefon izvanrednog izgleda koji je pri tom pristupačan i ima brzi fotoaparat od 2.0 megapiksela koj je uvek pri ruci kad vam zatreba.

Za mlađe korisnike i sve ljubitelje akcije, predstavljen je telefon F305 sa tehnologijom Motion Gaming. Osim horizontalnog položaja za igranje igrica i za to namenjenih tastera, F305 omogućava korisniku da kontroliše akciju korišćenjem napredne tehnologije detekcije pokreta. Da doživljaj bude još bolji i da dugo traje pomažu ugrađeni stero zvučnici, ekran od 2.0″, fotoaparat od 2.0 megapiksela i dodatna baterija Power Pack CPP-100.

Najavljena su još dva potpuno nova modela telefona u Sony Ericsson osnovnoj seriji, dizajnirana za komunikaciju koja traje. Sa izuzetnom količinom vremena za razgovor i pripravnost, funkcijom baterijske lampe i FM radijom, J132 odlično zadovoljava osnovne potrebe. Dodajte fotoaparat i BluetoothTM funkcije modelu K330 i dobićete dodatne mogućnosti na podjednako jednostavnom telefonu.

Osim mobilnih telefona Sony Ericsson je danas predstavio najnovije BluetoothTM slušalice – HBH-PV715, 720 i 740, i prve USB modeme sa HSPA tehnologijom u Sony Ericsoon portfoliju – MD400 i MD400g.

Nova porodica BluetoothTM uređaja sadrži Sony Ericsson slušalice sa najboljim performansama do danas, što ih smešta na vodeću poziciju na tržištu kada je reč o vremenu razgovora i pripravnosti, a takođe predstavlja i novi Sony Ericsson oblik proizvoda, veoma mali i lagan. Slušalice HBH-PV715, 720 i 740 predstavljaju narednu generaciju BluetoothTM dodatne opreme – to su slušalice visokih performansi, koje su pri tom moderne, praktične i prilagodljive raznovrsnim potrebama korisnika.

Modeli MD400 i MD400g si prvi HSPA USB modemi ove vrste iz Sony Ericssona koji ne samo da ostvaruju brzu širokopojasnu vezu, već su i kombinacija M2 Memory Stick MicroTM i microSDTM slota spojenih u jedan moderan i privlačan uređaj.

Osim ugrađene antene, najnovija antena koja se pomera optimizuje rad tokom korišćenja. Kada je zatvorena, ova antena zatvara i štiti USB konektor koji se uvlači. MD400g sadrži i ugrađeni GPS prijemnik koji automatski prikazuje lokaciju na kojoj se korisnik nalazi.

Novinarima je na održanoj konferenciji predstavljen i  model Cyber-shotTM C702, koji je imao svoju svetsku premijeru u februaru 2008., a u prodaji širom sveta će se pojaviti ovoga leta. Ovaj model je dizajniran za individualce koji traže telefon koji će ići u korak s njihovim aktivnim stilom života. Činjenica da je telefon otporan na vlagu i prašinu će im omogućiti da još više fotografišu, na još više mesta nego ikada pre. Okidač fotoaparata i aktivni poklopac objektiva su posebno oblikovani i smešteni tako da možete da stabilizujete fotoaparat od 3,2 megapiksela i zabeležite trenutak koristeći se samo jednom rukom za fotografisanje, što je savršeno za aktivan stil života. Telefon ima ugrađen GPS i mogućnost povezivanja lokacije na kojoj fotografišete sa fotografijama koje su na njoj snimljene, što zaista dodaje novu dimenziju fotografisanju i upravljanju vašim fotografijama. Kada snimate fotografije, informacije o mestu na kome se nalazite automatski im se dodeljuju. Tako uvek možete da delite svoje najbolje trenutke sa prijateljima i porodicom prema mestu na kome su fotografije nastale.

Ili ih, jednostavno, možete sortirati u svojoj galeriji fotografija na računaru ili na internetu. Ako ste se izgubili na putu, GoogleTM mape za mobilne uređaje pokazaće vam gde se nalazite i odvesti vas tamo gde želite da stignete, omogućavajući vam da putujete opušteno i bez nervoze. Koristite GPS da označite svoju trenutnu lokaciju, a zatim sledite glasovna uputstva koja vas vode do željene destinacije. Sve aktuelne modele Sony Ericsson telefona i dodatne opreme zainteresovani mogu da vide i kupe u Sony Ericsson radnji u tržnom centru Delta City u Beogradu. „U našem Brand Shop-u, pored mogućnosti da probaju telefon koji ih interesuje, kupci mogu dobiti detaljne informacije o svakom modelu i njegovim karakteristikama, kao i preporuku po pitanju adekvatne dodatne opreme za konkretan model”, rekla je Jelena Anđelić, Marketing Manager Sony Ericssona.

3 thoughts on “Kompanija Sony Ericsson predstavila najnovije proizvode iz svog bogatog portfolija

  1. Alex

    Da li gospodin Marko Čavić radi u SonyEricssonu?
    “dizajnirana za komunikaciju koja traje.”.
    Marketing tim kompanije Sony je nadaleko čuven po najglupljim i najneodređenijim floskulama u svom materijalu.
    Ceo njihov zvanični sajt je jedna velika obmana.

Leave a Reply