Mobile

Lenovo YOGA 10 HD+ tablet u zlatnoj i srebrnoj boji

Kompanija Lenovo je na ovogodišnjem Svetskom mobilnom kongresu najavila novi tablet Lenovo YOGA 10 HD+ , multimod Android uređaj koji originalni model YOGA tablet podiže na novi nivo uz premium mobilno iskustvo. Tablet YOGA 10 HD+ usavršava jedinstveni dizajn tableta Hold, Tilt i Stand načinima postavljanja, istovremeno ga obogaćujući vrhunskim tehnologijama kao što je Full HD ekran, Qualcomm® Snapdragon™ procesor i oštra kamera visoke rezolucije, dok ga i dalje odlikuje neverovatnih 18 sati trajanja baterije .

Tablet sa multimod opcijama

Dok je tablet YOGA 10 uneo promene u more tableta jednoličnog dizajna, tablet YOGA 10 HD+ novim vodećim funkcijama unapređuje ovaj model u multimod tablet. Kao prvo, korisnici će primetiti da zbog 20/20 Vision displeja dijagonale 10,1 inča grafika besprekorno nastaje na ekranu uokvirenom srebrnim ramom. Uz Full HD 1920×1200 rezoluciju, filmovi i fotografije izgledaju kristalno jasno i deluju realnije. Zahvaljujući smart displeju, tablet automatski prilagođava svetlosti slike i tekst na ekranu, čineći da više odgovara očima korisnika u svakom svom režimu rada.

Tablet Yoga Pro_Golden_01

S obzirom na to da je napravljen tako da se multimedijalnim podacima može pristupati u pokretu, aplikacije i fajlovi se brzo učitavaju zahvaljujući njegovom novom Qualcomm Snapdragon 400 procesoru sa četiri jezgra i velikoj memoriji. Tablet poseduje Android 4.3, kvalitetan Dolby® zvuk, multitouch ekran, mikro ulaz za USB koji podržava tehnologiju u pokretu, kao i opcionu tastaturu. Kako bi se uspomene čuvale na još jasnijim fotografijama, tablet YOGA 10 HD+ je opremljen novom zadnjom kamerom visoke definicije od 8 MP , idealnom za fotografisanje prijatelja, porodice i dragocenih trenutaka u životu.

Tri režima rada u jednom tabletu
Opremljen još moćnijim funkcijama, tablet YOGA 10 HD+ zadržava osnovni dizajn i tehnologiju koje korisnici vole kod originalnog tableta Yoga 10, počevši od njegovih neverovatnih 18 sati trajanja baterije. Tri režima rada (Hold, Tilt i Stand) nastavljaju da omogućavaju korisnicima da na bolji način koriste tablet u gotovo bilo kojoj situaciji. Jedinstvena cilindrična baterija ovog tableta omogućava im da ga drže dok čitaju ili pretražuju internet, a mogu da ga prebace i u Tilt režim rada za bolji ugao gledanja na stolu ili tabletu. Mogu takođe da koriste i novi, unapređeni kickstand koji se nastavlja na cilindar baterije kako bi ga podesili na Stand mod. Postavljanje u Stand položaj pruža sigurniji način gledanja filmova i fotografija bez podupiranja tableta na neki drugi način i sada može da stoji uspravno između 30 i 80 stepeni.

Više mogućnosti uz DOit aplikacije

Tri Lenovo DOit aplikacije čine slanje, sinhronizovanje i zaštitu podataka na tabletu Yoga 10 HD+ jednostavnim. SHAREit, aplikacija korisnicima omogućava da odmah podele slike, video zapise, muziku, dokumenta, kontakte, pa čak i aplikacije na čak i do 5 uređaja bez internet konekcije.

Informacije ili čak i sama aplikacija se šalju bežično između uređaja 40 puta brže nego preko Bluetooth®-a. SECUREit aplikacija optimizuje i štiti mobilne podatke korisnika svojim alatkama za zaštitu podataka. Dovoljan je samo jedan dodir da se uređaj zaštiti od virusa, spam poruka i zlonamernih programa, a u slučaju gubitka ili krađe, zaštita zaključava tablet. SECUREit aplikacija služi kao čuvar privatnosti za zaštitu od nedozvoljenog pristupa korisnikovim privatnim informacijama, a takođe doprinosi da tablet radi brže zatvarajući suvišne aplikacije u pozadini.

SYNCit aplikacija funkcioniše kao lična back up pomoć, pružajući back up liste kontakata, tekstualnih poruka i evidencije poziva u oblaku. Korisnici mogu da ponovo učitaju sadržaj na svom tabletu ili drugom Android uređaju. SNAPit kamera pruža korisnicima neviđenu fleksibilnost za snimanje u određenim režimima (kao što su panorama ili burst režim) za širokougaone snimke, loše svetlosne uslove i i dr. Takođe nudi specijalne filtere i efekte.Korisnici onda mogu da izmene fotografije direktno u aplikiciji: mogu da uklone neželjene objekte ili čak da naprave zabavne animirane GIF fajlove.

Tablet YOGA 10 HD+ će moći da se kupi od početka aprila u većim maloprodjnim objektima i preko veb stranice www.lenovo.com. Početna cena modela biće 349 dolara.

Leave a Reply