Mobile

LG Arena – telefon sa najrazvijenijom multimedijom

LG Electronics, jedan od svetskih tehnoloških lidera i lider u oblasti mobilnih komunikacija, lansirao je novi model telefona LG-KM900 na 3GSM Mobile World Congress-u u Barseloni.

LG – KM900 ili ARENA je prvi telefon na svetu sa intuitivnim 3D grafičkim interfejsom, što ga čini veoma primamljivim i jednostavnim za upotrebu. Navigacija je jednostavna i efektna, dizajnirana tako da se izbegnu svi nepotrebni potezi i da se na najbrži mogući način dođe do željene funkcije.

Okretanjem „kocke“ na ekranu u svim pravcima četiri puta se ubrzava put do bilo koje od naprednih funkcija telefona. Arena poseduje napredne multimedijalne mogućnosti kao što su Dolby i DivX podrška. Takodje poseduje i poboljšanu tehnologiju internet pristupa, HSDPA, Wi-Fi kao i GPS funkciju.

Svi audio i video sadržaji koji su u telefonu veoma lako se mogu uploadovati na bilo koju društvenu mrežu na internetu.

Sve napredne karakteristike su upakovane u tanko i rafinirano metalno kućište dimenzija 105.9 x 55.3 x 11.95 mm. Ekran osetljiv na dodir je od termički obrađenog stakla, osigurava trajnost i otpornost, kao i uglačan, sjajan izgled telefona. U prvo vreme LG ARENA će biti dostupan u srebrnoj i boji crnog titanijuma.

Leave a Reply