lg-lte-telefoni
Mobile

LG Electronics prodao preko 10 miliona LTE smart telefona

LG lider u prodaji smart telefona sa naprednom LTE tehnologijom, koja predstavlja budućnost telekomunikacija

Kompanija LG Electronics (LG) prodala je više od 10 miliona LTE smart telefona širom sveta, pre svega zahvaljujući veoma intezivnom nastupu na tržištima koja su pokrivena 4G mrežom, ali i najširoj ponudi viskokvalitetnih modela koji podržavaju ovu tehnologiju.

„Naš proaktivan pristup kada je 4G LTE tehnologija u pitanju, omogućava nam da zadovoljimo sve potrebe korisnika, ali i da ujedno predstavljamo jedan od presudnih faktora ekspanizije ove napredne tehnologije i smart telefona koji su bazirani na njoj“, izjavio je dr Jon-seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Mobile Coummunications. „Kao jedan od ključnih igrača u ovoj industriji, kompanija LG će nastaviti rast na LTE tržištima i da dalje unapređuje ponudu različitih i visokokvalitenih LTE smart telefona.“

lg-lte-telefoni

Uspeh kompanije LG u okviru ovog segmenta je rezultat veoma ranog ulaska na LTE tržište, kao i snažne inicijative kompanije u istraživanju i razvoju ove tehnologije. Prošle godine, LG je zabeležio odlične rezultate sa svojim LTE smart telefonima na značajnim tržištima poput Sjedinjenih Američkih Država, Japana, Nemačke i Južne Koreje. Poslednjih nedelja, kompanija je započela globalno predstavljanje jednog od svojih najnaprednijih LTE modela, LG Optimus G smart telefona, u dodatnih 50 zemalja.

Prema strateškim analizama, očekuje se drastično povećanje globalne isporuke LTE smart telefona, koja bi prema procenama mogla da zabeleži brojku od čak 275 miliona jedinica u toku ove godine. Povećanjem svoje ponude LTE smart telefona, kompanija LG nastoji da udvostruči svoju prodaju na kako na već etabliranim, tako i na tržištima u povoju.

Novitet ove godine je i LG Optimus F serija, koja će korisnicima pružiti izuzetan doživljaj velikih brzina kada je u pitanju 4G LTE mreža.

Leave a Reply