LG G Flex2
Mobile

LG G Flex2 od sada dostupan globalno

U susret Svetskom kongresu mobilne telefonije (MWC), koji će početi sledeće nedelje u Barseloni, kompanija LG Electronics (LG) najavila je početak prodaje G Flex2, svog dugo očekivanog modela zakrivljenog smart telefona. Prodaja će najpre početi na tržištu Sjedinjenih Američkih Država, Hong Konga, Singapura, Francuske, Nemačke i Velike Britanije, dok će početak prodaje na ključnim tržištima na teritoriji Severne i Južne Amerike, Evrope i Azije biti objavljen nakon Svetskog kongresa.

LG G Flex2

LG G Flex2

Nakon predstavljanja na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) u Las Vegasu, G Flex2 je pobrojao veliki broj pohvala za svoj izgled, izuzetan performans i vrhunsko korisničko iskustvo. Unutar zakrivljenog tela G Flex2 telefona, ugrađen je Full HD Plastic-OLED ekran dijagonale 5,5 inča, koji prikazuje neverovatno oštru i živopisnu sliku iz svakog ugla. Glavni „krivac“ za napredne funkcije ovog uređaja je procesor Octa-Core Qualcomm Snapdragon 810 zahvaljujući kojem ovaj telefon pruža performans podjednako impresivan kao i njegov dizajn. Self Healing zadnja maska čini da tragovi i ogrebotine od svakodnevne upotrebe nestanu za samo 10 sekundi, dok Fast Charge opcija omogućava da baterija jačine 3000mAh napuni do 50 odsto svog kapaciteta za nešto više od pola sata.

Zarad boljeg korisničkog iskustva, G Flex2 poseduje Gesture Shot opciju koja omogućava pravljenje savršenih selfie fotografija jednostavnim pokretom ruke koji telefon prepoznaje na udaljenosti i do 1,5 metara, idealno za one koji fotografišu selfie štapom. Ova opcija omogućava proveru poslednje fotografije koja je napravljena, i to odmah nakon fotografisanja, dok Glance View prikazuje ključne informacije kao što su vreme, poruke ili propušteni pozivi, jednostavnim prelaskom prsta preko ekrana, čak i kada je on isključen.

G Flex2 je dokaz da još uvek postoji prostor za inovaciju na polju dizajna smart telefona, koji ne podrazumeva samo uvođenje metalnih okvira ili povećanje veličine ekrana. Mi smo uvereni da je G Flex2 odličan primer savršenog spoja forme i funkcionalnosti. Ovo je smart telefon sa kojeg ljudi jednostavno neće moći da odvoje pogled“, izjavio je Džuno Čo (Juno Cho), predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Ključne specifikacije (mogu da variraju od tržišta do tržišta):

 

 • Procesor: Qualcomm® Snapdragon™ 810 procesor sa 2.0GHz 64-bit Octa-Core CPU
 • Ekran: 5.5-inch Full HD Curved P-OLED (1080 x 1920 piksela / 403 ppi)
 • Memorija: 16/32GB eMMC ROM / 2GB DDR4 RAM / microSD slot (do 2TB)
 • Kamera: Zadnja 13.0MP sa OIS+ sa Laser Auto Focus / Prednja 2.1MP
 • Baterija: 3,000mAh (ugrađena)
 • Operativni sistem: Android 5.0 Lollipop
 • Veličina: 149.1 x 75.3 x 7.1-9.4mm
 • Težina: 152g
 • Mreža: 4G LTE / HSPA+ 21/42 Mbps
 • Konekcija: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac / Bluetooth Smart Ready (Apt-X) 4.1 / NFC /

SlimPort / A-GPS / Glonass / USB 2.0

 • Boja: Platinum srebrna / Flamenko crvena
 • Ostalo: Gesture Shot / Gesture View / Glance View

 

Video snimak o priči koja se krije iza jedinstvenog LG G Flex2 smat telefona možete pogledati dole:

Leave a Reply