LG G Flex2
Mobile

LG G Flex2 stigao u Srbiju

Nakon osvajanja brojnih nagrada i pohvala za svoj izgled, izuzetan performans i vrhunsko korisničko iskustvo, dugo očekivani model zakrivljenog smart telefona, LG G Flex2 konačno je stigao i u Srbiju. Naslednik revolucionarnog LG G Flex smart telefona biće dostupan po ceni od 1 dinar u okviru odabranih paketa sva tri domaća operatera.

Ovaj uređaj predstavlja savršen spoj dizajna i naprednih funkcija, poseduje ugrađeni Full HD Plastic-OLED ekran dijagonale 5,5 inča, koji prikazuje neverovatno oštru i živopisnu sliku iz svakog ugla. Glavni „krivac“ za vrhunske funkcije ovog uređaja je procesor Octa-Core Qualcomm Snapdragon 810 zahvaljujući kojem ovaj telefon pruža performans podjednako impresivan kao i njegov dizajn.

LG G Flex2

LG G Flex2

Self Healing zadnja maska čini da tragovi i ogrebotine od svakodnevne upotrebe nestanu za samo 10 sekundi, dok Fast Charge opcija omogućava da baterija jačine 3000mAh napuni do 50 odsto svog kapaciteta za nešto više od pola sata. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu ovog uređaja, mikrofon se nalazi bliže ustima, što omogućava bolji prenos zvuka u poređenju sa konvencionalnim smart telefonima koji dopuštaju prenos spoljne buke.

Ovaj smart telefon poseduje i Gesture Shot opciju koja omogućava pravljenje savršenih selfie fotografija jednostavnim pokretom ruke koji telefon prepoznaje na udaljenosti i do 1,5 metara, idealno za one koji fotografišu selfie štapom. Ova opcija omogućava proveru poslednje fotografije koja je napravljena, i to odmah nakon fotografisanja, dok Glance View prikazuje ključne informacije kao što su vreme, poruke ili propušteni pozivi, jednostavnim prelaskom prsta preko ekrana, čak i kada je on isključen.

LG G Flex2 dostupan je po ceni od 1 dinar u okviru Smart MAX paketa u Vipu, Super paketa u kompaniji mt:S i Premium paketa u Telenoru.

Leave a Reply