Mobile

LG GD 910 Telefon-sat – touch watch phone

Kompanija LG Electronics je na CES-u 2009. predstavila GD 910, prvi 3G HSDPA telefon-sat koji podržava i video pozive. S obzirom na veoma jedinstven dizajn, skroz je neprimetno da je to u stvari mobilni telefon.

Na prvi pogled, LG-jev novi telefon-sat izgleda kao sjajno dizajniran, veoma šik ručni sat. Korišćeni su materijali i stilski detalji vrhunskih proizvođača i dizajnera s namerom da se uređaj može nositi u svakoj prilici. GD 910 ima blago zaobljenu staklenu površinu, okvir od visokokvalitetnog metala, a debljina od 13.9mm mu se može oprostiti s obzirom da je 3G HSDPA kompatibilan. Može da šalje tekstualne poruke, ima imenik, stereo Bluetooth i ugrađeni zvučnik za MP3 fajlove. Takođe, poseduje i kameru koja omogućava video pozive i snimanje klipova.

LG novim modelom telefona GD 910 daje svoj doprinos svetskim trendovima u proizvodnji višenamenskih uređaja sa mnoštvom različitih funkcija, kojima je, u stvari, prethodila pojava mobilnih telefona. Prvi u svetu “touch watch phone” GD 910 sa mogućnošću 3G video telefonije pojaviće se na svetskim tržištima tokom 2009. godine.

Leave a Reply