Mobile

LG GD510 – mali telefon za veliki doživljaj

LG GD510 krase 3MP kamera, web pretraživač i multimedijalni plejer, sve je zapakovano u kompaktno kućište sa velikim 3” ekranom.

Novi LG POP nije samo najmanji 3” telefon sa ekranom osetljivim na dodir. U njemu ima još mnogo toga: jednostavno korišćenje, 3MP kamera, web pretraživać I pristup omiljenim društvenim mrežama. Sve to ispod izazovnog 3” ekrana.

LG POP je telefon koji je prijatelj životne sredine, dizajniran da štedi energiju i zaštiti okolinu: – Solarno punjenje baterije uz pomoć solarnog poklopca sa zadnje strane (prodaje se zasebno) – Napravljen od netoksičnog materijala (uključujući PVC) – Alarm koji obaveštava da je baterija puna radi uštede energije – Pakovanje napravljeno od reciklirajućeg papira sa štampom od mastila od soje.

LG POP 3” ekran osetljiv na dodir je pozicioniran od jednog do drugog kraja telefona čime ostavlja utisak ekrana bez okvira. Interfejs LG POP-a je zasnovan na trosmernom početnom ekranu koji omogućava brz i jednostavan pristup kontaktima i multimedijalnim funkcijama

Leave a Reply