Mobile · Operateri

LG GD900 Crystal – zadovoljstvo na dodir prsta

mt:s je u saradnji sa kompanijom LG Electronics, predstavio jedinstveni providni telefon LG GD900 Crystal  ponudivši ga ekskluzivno, kao prvi operator u regionu, uz tarifne profile Bel, Fresh, Mix i 066 Postpaid 4000.

”Veliko nam je zadovoljstvo što zajedno sa kompanijom LG Electronics imamo priliku da na našem tržištu predstavimo revolucionarno rešenje u vidu prvog providnog telefona na svetu. mt:s, kao operator koja teži da u svoju ponudu uvrsti najsavremenija tehnološka dostignuća, za sve svoje korisnike pripremio je eksluzivnu ponudu koja će im omogućiti da budu u korak sa svetskim trendovima.”, izjavio je Vladimir Lučić, direktor Direkcije za komercijalne poslove Telekoma Srbija.

Vlasnici LG Crystal telefona moći će da kvalitetno zabeleže važne momente, uz pomoć 8MP kamere koja predstavlja najveću rezoluciju u svetu mobilnih telefona.

Pored užitka u prefinjenom izgledu ovog revolucionarnog tehničkog rešenja, korisnici će jednako uživati u grafičkim detaljima i 3G efektima. Sa eksluzivnom kontrolom automatskog osvetljenja, osvetljenje ekrana se prilagođava okolini kako bi bilo prijatnije za gledanje i manje zamaralo oči. Pristup i surfovanje Internetom, brz prenos podataka i gledanje multimedijalnih sadržaja na velikom ekranu neke su od karakteristika koje su dostupne korisnicima na dodir prsta.

One thought on “LG GD900 Crystal – zadovoljstvo na dodir prsta

Leave a Reply