Mobile

LG GX300 sa podrškom za dve SIM kartice

LG Electronics globalni predvodnik i tehnološki inovator na području mobilne komunikacije, predstavio je novi mobilni telefon LG GX300 koji pruža mogućnost upotrebe dve SIM kartice u jednom uređaju, što ga čini odličnim izborom za one sa užurbanim načinom života jer štedi novac i vreme.

Promenu SIM kartice olakšavaju poseban taster, te dva LED indikatora koji korisniku omogućuju jednostavan izbor. Ovakav koncept „dva uređaja u jednom“ zahteva snažniju bateriju nego kada je reč o običnim modelima. Tako baterija uređaja LG GX300 jačine 1500 mAh osigurava čak 500 sati na čekanju i više od 15 sati razgovora, a uz mogućnost istovremenog korišćenja dve SIM kartice, LG GX300 uključuje i kameru od 2 megapiksela.

U savremeno doba, koje karakteriše izrazito aktivan i brz način života, efikasno  iskorišćavanje vremena, odnosno sposobnost obavljanja više zadataka istovremeno te balansiranje između poslovnog i slobodnog vremena, sve više dobijaju na važnosti.

Upravo zbog toga LG GX300 je idealan izbor i za one koji su do sada koristili dva mobilna telefona, jedan za posao, a drugi za slobodno vreme. Zato je LG GX300 savršen spoj tehnološke inovacije i elegantnog dizajna; model GX300 uključuje LCD ekran i tastaturu koji su vema jednostavni za upotrebu, a debljina uređaja iznosi svega 12,8mm.

Leave a Reply