Mobile

LG na beogradskoj Rolerijadi

LG Electronics (LG), u okviru XIII beogradske Rolerijade, organizuje Life’s Good trku za odrasle, koja će se održati u nedelju, 19. septembra, sa početkom u 11.30 časova, na Trgu Republike u Beogradu. Osim trke, LG je pripremio i pregršt zabave na štandu, na kome će posetioci po prvi put u Srbiji upoznati najnoviju liniju LG-evih pametnih telefona Optimus i zabaviti se uz dobru muziku i mnoštvo pratećih igara.

Life’s Good trka za odrasle okupiće učesnike Rolerijade starije od 16 godina, koji žele da se oprobaju u jednoj od kategorija: pro speed – professionals i fitness. Za najuspešnije, LG je pripremio i vredne nagrade, pa će takmičari koji osvoje prva tri mesta u pro speed kategoriji biti nagrađeni mobilnim telefonima GT540, GM360 i GD510, dok će najbrži iz fitness kategorije dobiti čekove Rolerijade.

Na štandu LG-a biće predstavljeni pametni telefoni najnovije linije LG Optimus, tek lansirane u svetu, a koji će se uskoro pojaviti i na tržištu Srbije u portfoliju Telekoma. Posetioci će imati priliku da isprobaju jedan od modela iz ove linije – LG Optimus GT540, ekskluzivni napredni smartphone elegantnog dizajna sa Android platformom koji će na domaće tržište doneti neverovatne funkcije po veoma povoljnoj ceni.

LG-ev zabavni program, osim za ljubitelje gedžeta, ponudiće zanimljive aktivnosti i svim prolaznicima na Trgu Republike, koji će moći da se oprobaju u igri memorije, ballon popping igri ili da se takmiče u igricama na mobilnim telefonima.

Prijava učesnika za trku obavlja se na licu mesta na dan trke ili unapred u svim poslovnicama MTS-a.

Leave a Reply