Mobile

LG Optimus 3D najinovativniji uređaj u 2011.

LG Optimus 3D dobio prestižno priznanje na dodeli nagrada „Mobile Choice Consumer Awards 2011”, od strane jednog od najuticajnijih evropskih magazina o mobilnim telefonima. LG Optimus 3D, prvi 3D mobilni telefon na svetu, dobio je nagradu „Najinovativniji uređaj” od strane Mobile Choice magazina, svetski poznatog britanskog izdanja koje se bavi mobilnim telefonima i zanimljivostima iz ove industrije. Ovom prilikom je istaknuto da je sa pojavljivanjem modela LG Optimus 3D i jedinstvene 3D tehnologije koju koristi, pokrenut jedan sasvim novi pravac razvoja mobilnih telefona.

LG Optimus 3D je primer superiorne brzine i snage koja je ostvarena uz pomoć jedinstvene LG „tri-dual“ konfiguracije. Dual-core, dual-channel i dual-memory omogućavaju korisnicima da uživaju u značajno poboljšanim performansama u odnosu na druge pametne telefone, i to sve uz procesor brzine 1GHz. Opremljen jedinstvenim dvojezgarnim procesorom koji doprinosi brzini, snazi i efikasnosti, Optimus 3D je najnapredniji smart telefon današnjice.

Mobile Choice magazin imenovao je pet kandidata za ovu prestižnu nagradu nakon ankete u kojoj je učestvovalo 10 000 čitalaca. Konačnu odluku o dodeli priznanja doneo je stručni žiri koji su činili predstavnici Mobile Choice magazina i stručnjaci iz industrije mobilnih telefona.
LG Optimus 3D imao je svoju svetsku premijeru u junu ove godine, dok se već krajem jula našao i na tržištu Srbije. U naredom periodu ovaj model će biti dodatno unapređen, te će korisnicima biti dostupan i jedinstveni LG 3D Game Converter, koji omogućava konvertovanje 2D igara u 3D.

Leave a Reply