Google Android · Mobile

LG Optimus GT540 dobitnik još jednog priznanja

Mobilni magazin treću godinu za redom dodelio je nagrade za najbolje mobilne telefone na tržištu Srbije, a nagradu u kategoriji Smart&Simple telefona osvojio je LG Optimus GT540.

Prethodnu godinu obeležili su pristupačni smart telefoni, a LG Optimus GT540 je najbolji predstavnik ove kategorije. Optimus GT540 je telefon koji je po svojim osobinama pripadnik više klase, dok je cenovno izuzetno pristupačan. Moderan (Android 2.1) operativni sistem u moderno dizajniranom kućištu čini ovaj model idealnim smart telefonom.

LG Optimus GT540 je savršen izbor za sve one koji još nisu imali prilike da iskuse smartphone zasnovane na Android platformi jer je veoma jednostavan za korišćenje. Automatska sinhronizacija sa Google servisima omogućava pristup YouTube, Gmail, Gtalk i Goggle Maps preko samo jednog naloga. Preko 50,000 igrica i aplikacija su na raspolaganju putem Android Marketa kako bi korisniku pružili intenzivan i personalizovan ugođaj. U zavisnosti od podešavanja LG Optimus GT540 prikazuje od 3 do 7 početnih web strana (npr. najčešće korišćene aplikacije, vesti ili vremensku prognozu). Glavni meni možete prilagoditi i kreirati čak 10 ličnih kategorija sa ciljem bržeg i efikasnijeg korišćenja.

Leave a Reply