lg
Mobile

LG Optimus L3 – novi kompaktni smart telefon

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je na Svetskom kongresu mobilne telefonije u Barseloni kompaktni smart telefon, superiornog stila – LG Optimus L3. Ovaj telefon je prvi model L-Style serije koja je počela sa proizvodnjom ove godine.

LG Optimus L3 nudi korisnicima jedinstveno iskustvo savršene ravnoteže vrhunskog stila i praktične tehnologije. Estetski elementi L-Style linije kao što je Modern Square Style, koji omogućuje udobnije držanje samog telefona, kao i usklađeni metalni detalji na uređaju, dodatno naglašavaju izvanredni dizajn kompanije LG.

Ekran od 3.2 inča obezbeđuje idealan prikaz slike na ovom kompaktnom telefonu. Takođe, zahvaljujući 1,500mAh bateriji Optimus L3 telefona, moći ćete duže da razgovarate i da uvek budete povezani sa svojim prijateljima putem društvenih mreža. Korisnici pred sobom imaju niz mogućnosti pri izboru boje svog uređaja: bela, crna, pink ili plava.

„Oduvek verujemo da je neophodno ponuditi veliki izbor kvalitetnih i korisnih opcija kada su smart telefoni u pitanju. Mnogi korisnici ne žele da daju novac za telefone sa funkcijama koje ničemu ne služe“ izjavio je dr Jong-seok Park, predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communicаtions. „Naš Optimus L3 poseduje sve bazične funkcije smart telefona ali u paketu kakav do sada nije ponuđen na uređaju ove kategorije.“

Nakon Evrope, Optimus L3 biće predstavljen u Rusiji, Aziji, a zatim i na ostalim tržištima širom sveta.

Glavne karakteristike:

o Procesor: 800MHz procesor
o Ekran: 3.2-inch QVGA
o Memorija: 1GB, 150MB (za aplikacije), 384MB (RAM)
o Kamera: 3.0 MP
o Operativni sistem: Android 2.3 Gingerbread
o Baterija: 1,500mAh
o Dimenzije: 102.6 x 61.6 x 11.7 (mm)

Leave a Reply