lg-optimus-l3
Mobile

LG Optimus L3II svetska premijera novog pametnog telefona

Nakon premijere Optimus L7II smart telefona u Rusiji, LG Electronics je predstavio i drugi model iz nove L II serije, Optimus L3II, koji će prvo biti dostupan na tržištu Brazila.

lg-optimus-l3

Optimus L3II je stilski unapređen i može se pohvaliti udobnošću svog prethodnika kada je u pitanju korisničko iskustvo. Optimus L3II nastavlja da prati trend u dizajnu uz pomoć četiri nova elementa koja čine uređaj upadljivim i zabavnim za korišćenje: minimalistički dizajnirano kućište, laserski sečene konture, sjajan izgled zadnjeg dela, LED osvetljenje home dugmeta.

lg-optimus-l3-2

Pored prefinjenog izgleda, Optimus L3II omogućava poboljšano korisničko iskustvo uz atraktivan i novi izgled. Zahvaljujući većem kapacitetu baterije, Optimus L3II sada pruža QuickMemo sa Overlay režimom koji povećava produktivnost, koji je do sada bio dostupan samo u premijum segmentu LG smart telefona. QuickMemo sa Overlay režimom omogućava korisnicima da brzo hvataju beleške koristeći „transparentni sloj“ kroz koji se vidi pozadina. Ovo eliminiše potrebu za podelom ekrana i omogućava QuickMemo funkciji i drugim aplikacijama da se simultano koriste u režimu punog ekrana.

„Optimus L3II je sveobuhvatan telefon za ljude od stila koji traže tehnološki napredan telefon,“ izjavio je Dr. Jong-seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Unapređeno korisničko iskustvo čini ovaj uređaj atraktivnim za mušterije koje žele da iskažu osećaj stila bez žrtvovanja funkcionalnosti.“

 

Leave a Reply