Mobile

LG Optimus L5 prvo u Evropi

Najtanji smart telefon u svojoj klasi donosi prefinjen izgled i napredne karakteristike

Optimus L5, elegantni član nove L serije kompanije LG Electronics, biće dostupan u narednom periodu na tržištu Evrope. Nakon evropske premijere, najtanji smart telefon u svojoj klasi će se naći i u prodavnicama u ostalim delovima sveta.

LG Electronics jedan je od prvih proizvođača koji su posebnu pažnju posvetili modernom dizajnu svojih tehnički superiornih proizvoda i za cilj imaju da od svojih modela naprave i prave modne detalje. Optimus L5 pored izuzetnog izgleda i neverovatne debljine od samo 9,5 milimetra, poseduje niz inovativnih i korisnih karakteristika, poput mogućnosti korišćenja dve kartice istovremeno ili NFC tehnologije za kupovinu uz pomoć mobilnog telefona.

Sjajan TFT ekran dijagonale 4 inča proizvodi jasne i prirodne boje bez obzira da li se nalazite u zatvorenom ili otvorenom prostoru i omogućava izuzetnu čitljivost dokumenata, kao i pregled internet stranica, video klipova i fotografija.

„Optimus L5 predstavlja savršenu kombinaciju dizajna, vrhunskih performansi, odličnog ekrana i izdržljive baterije. Uz sve to, tu je i veoma privlačna cena,” rekao je dr Jong-seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Ovaj uređaj, zajedno sa drugim modelima iz naše L serije, posebno će biti atraktivan za korisnike sa prefinjenim modnim ukusom.”

LG Optimus L5 koristi najnoviji Ice Cream Sandwich Antroid operativni sistem, a kao jedna od novih funkcija koje se mogu naći na ovom modelu je i Quick MemoTM aplikacija, koja omogućava da se objekti koji se nalaze u beleškama direktno i brzo podele preko interneta.

Leave a Reply