Mobile

LG Optimus L9 II stiže u Telenor

Optimus L9 II je pametni telefon sa stilom, namenjen za svakodnevni rad i zabavu, a od uskoro će biti dostupan u Telenoru po veoma povoljnim uslovima.

U tanak i kompaktan LG Optimus L9 II pametni telefon stali su snažan dvojezgarni procesor, ekran od 4.7 inča i kamera od osam megapiksela, a spoj moćnih karakteristika i pristupačne cene dodatno će privući vašu pažnju.

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i dijagonali ekrana od čak 4. 7 inča, Optimus L9 II je veoma lak za upravljanje samo jednim palcem, a pošto je izuzetno tanak, kliznuće bez napora u svaki džep. Glatke, jasno definisane linije, dopadljivi detalji i diskretne šare na poleđini daju dodatni karakter telefonu moćnih karakteristika.

LG--Optimus-L9-II

Veliki 4.7 inčni HD True IPS ekran rezolucije 1280×720 piksela realistično reprodukuje boje visokog kvaliteta. Sav sadržaj, od teksta do grafike, biće prikazivan sa puno detalja kada ga posmatrate iz raznih uglova, pa čak i kada ste napolju na dnevnoj svetlosti! Ovaj ekran je ne samo lep, već i pametan – LCD ekran će ostati uključen sve dok gledate u njega, što je vrlo korisno kada pretražujete Internet ili dok čitate neki tekst.

Leave a Reply