lg
Mobile

LG Optimus telefoni osvajači iF nagrada za dizajn

Među dobitnicima nagrada koje dodeljuje organizacija International Forum, nalaze se i smart telefoni Optimus L7 i Optimus L9 koji su dostupni na srpskom tržištu

Kompanija LG Electronics (LG) dobila je sedam prestižnih priznanja za dizajn koje dodeljuje organizacija International Forum (iF). Kao jedna od najpoznatijih u ovoj oblasti, iF nagrada se svake godine dodeljuju proizvodima koji poseduju vrhunski i inovativni dizajn. Među nagrađenim proizvodima kompanije LG, nalaze se i smart telefoni Optimus L7 i Optimus L9, koji su dostupni na tržištu Srbije, ali i nedavno predstavljeni model Optimus G.

lg

„LG ima velika ulaganja u dizajn, kako bi stvorio proizvode koji se na unikatan način razlikuju od konurencije,“ rekao je Dr. Jong-seok Par, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Vrhunski dizajn je od velikog značaja ne samo zbog toga što upotpunjuje, već i poboljšava naš hardver visokih performansi. Usavršavanje balansa između stila i pune funkcionalnosti je već duže vreme deo dizajnerskog nasleđa kompanije LG i tako će biti i u budućnosti.“

Od svih nagrađenih proizvoda kompanije LG Electronics, posebno se izdvajaju smart telefoni Optimus G i Optimus L9. Pored vrhunskog dizajna i luksuznog izgleda, Optimus G poseduje izvanrednu efikasnost baterije i jedan od najsavremenijih ekrana na tržištu. Ovaj uređaj koristi neverovatan WXGA True HD IPS+ ekran od 4,7 inča, koji donosi unapređenu rezoluciju, poboljšano osvetljenje i jasnoću slike, kao i 100 odsto prirodan prikaz boja. S druge strane, Optimus LG je poslednji model i predvodnik L serije mobilnih telefona. Ovaj model, koji poseduje debljinu od svega 9,1 mm, nudi korisnicima jedinstveno iskustvo savršene ravnoteže vrhunskog stila i sjajnih tehničkih performansi, poput IPS ekrana, kamere od 5 MP i izdražljive 2,150 mAh baterije.

Ostali dobitnici iF nagrada su i smart telefoni Optimus L7, Optimus LTE 2, LG Lucid 4G, Optimus Life, kao i LG Smart Dongle, uređaj koji omogućava bežični pristup LG Smart televizorima.

Leave a Reply