LG predstavlja unapređen 4.0 korisnički interfejs
Mobile

LG predstavlja unapređen 4.0 korisnički interfejs

LG Electronics (LG) objavio je da će najnoviji korisnički interfejs ove kompanije, LG UX 4.0, biti glavna karakteristika dugo očekivanog LG G4 smart telefona, koji će biti predstavljen krajem meseca.

Unapređeno korisničko iskustvo biće jednostavnije i intuitivnije, kako bi se bolje razumele potrebe svih korisnika i kako bi se na iste bolje odgovorilo.

LG predstavlja unapređen 4.0 korisnički interfejs

LG predstavlja unapređen 4.0 korisnički interfejs

Prvenstveno, LG je unapredio korisničko iskustvo pojednostavljujući dizajn interfejsa i karakteristika samog uređaja. Na primer, kreirana je nova opcija Quick Shot koja omogućava korisnicima da brže fotografišu duplim kuckanjem na pozadinsko dugme dok je ekran isključen. Takođe, unapređena je i opcija Smart Bulletin koja automatski prikuplja važne informacije iz različitih aplikacija i prikazuje ih na jednoj strani.

UX 4.0 korisnicima pruža veću mogućnost i kada se radi o izboru režima rada prilikom fotografisanja – Simple, Basic i Manual koji odgovaraju svim fotografima od amatera do profesionalaca. Unapređena opcija Smart Notice omogućava personalizovane notifikacije o vremenu, putovanjima i svemu drugom analizirajući dnevne rutine korisnika, kao i raspored njihovih putovanja, po potrebi kombinujući ove informacije.

Još jedan primer unapređenog interfejsa uočljiv je u galeriji fotografija koja poseduje opciju da kreira specifične albume u zavisnosti od lokacije i vremena kada je svaka fotografija napravljena. Takođe i opcija Ringtone ID automatski komponuje jedinstveni zvuk zvona za svaki omiljeni kontakt u imeniku.

 VerzijaGlavne karakteristikePrednost za korisnike
UX 1.0Quick Memo, QSlideEfikasno upravljanje
UX 2.0KnockON, KnockCodeTMVeća pogodnost
UX 3.0Gesture Shot, Touch & ShootJednostavnija i lakša upotreba
UX 4.0Camera Manual Mode, Smart NoticePersonalizovano korisničko iskustvo

 

Više o novom LG UX 4.0 korisničkom interfesju možete pogledati u nastavku:

Leave a Reply