Google Android · Mobile

LG QuickMemo aplikacija od sada i na modelima iz L serije

Nova aplikacija kompanije LG Electronics omogućava da prstom crtate i dopisujete reči na zabeležene fotografijama

Kompanija LG Electronics objavila je danas da će unapređena verzija QuickMemo™ funkcije biti dostupna na svim modelima iz L serije smart telefona. Trenutno korisnici iz pojedinih regiona mogu preuzeti novu verziju ove aplikacije, dok će na globalnom nivou biti dostupna do kraja trećeg kvartala 2012. godine.

Uz pomoć Quick Memo korisnici mogu da prstom crtaju i dopisuju reči direktno na zabeležene fotografije, nakon čega ovakve beleške mogu lako i brzo da se podele preko interneta. Koristeći Quick Memo™ aplikaciju kompanije LG Electronics, možete dodati ručno napisane lične poruke fotografijama i podeliti ih sa prijateljima. Nova verzija ove aplikacije aktivira se pristiskom na dugme za podešavanje jačine zvuka ili kroz glavni meni.

„Sa QuickMemo™ funkciju želili smo da korisničko iskustvo podignemo na viši nivo, tako što ćemo sadržaj učiniti više personalizovanim a našim korisnicima pružiti mogućnost da daju svoj lični pečat“, izjavio je Paul Bae, potpredsednik Marketing centra kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Korisnici će moći da preuzmu ažuriranu verziju QuickMemo™ aplikacije sa lokalne LG internet stranice www.lge.rs. Nova L serija smart telefona uključuje modele Optimus L3, L5 i L7, koji predstavljaju savršenu kombinaciju dizajna i vrhunskih performansi i koji su dostupni u beloj i crnoj boji.

Leave a Reply