logitech-folio
Mobile

Logitech dodaci za Samsung Galaxy Tab 3

Logitech proširio liniju dodataka za tablet uređaje s prvim zaštitnim navlakama za Samsung tablete. Radite u svim uslovima na vašem Galaxy Tab 3 tabletu s novim, tankim i laganim Logitech zaštitnim navlakama.

Logitech je najavio proširenje linije dodataka za tablet uređaje novim proizvodima namenjenim Samsung Galaxy Tab 3. Kolekcija uključuje Logitech Ultrathin Folio tastaturu za Samsung Galaxy Tab 3 10.1 i tri zaštitne navlakeLogitech Folio Protective Case za Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 i 7.0.Navlake su izrađene od vodootpornih materijala, vrlo su tanke i lagane, a tablet uređaj štite i sa prednje i sa zadnje strane. Osim zaštite za tablet navlaka Logitech Ultrathin Folio ima i posebnu pogodnost – ugrađenu tastaturu koja omogućuje brzo, tečno i udobno kucanje.

logitech-folio

“Logitechova stručnost i kreativnost još jednom su se dokazale pri stvaranju novih zaštitnih navlaka izuzetnog dizajna, a po prvi put napravili smo ih posebno za Samsung Galaxy Tab 3”, rekao je Mike Culver, potpredsednik i generalni menadžer za prenosne uređaje. “Cilj nam je da dodaci za tablete imaju savršene čak i najsitnije detalje, kako bismo zadovoljili sve potrebe naših korisnika, a svojom izradom i materijalima Logitech Ultrathin Keyboard Folio i Logitech Folio Protective Case upravo potvrđuju da smo to postigli.”

Logitech Ultrathin Keyboard Folio za Samsung Galaxy Tab 3 10.1 ima Bluetooth® tastaturu na kojoj su dugmići pozicionirani na istom mestu kao kod tastatura punog profila, omogućavajući tako brzo, tečno i udobno kucanje. Galaxy tablet se umetne u niskoprofilne držače (SecureLock sistem) na okvirima zaštitne navlake, a magneti na zaštitnoj navlaci drže uređaj sigurnim od ispadanja dok se ne koristi. Ovaj sistem je pouzdan i kada tablet postavite u jednu u dve moguće pozicije: uspravni položaj u kojem je tastatura izvučena napred, kako biste kucali iz različitih uglova, ili vodoravni položaj u kojem je tastatura skrivena na zadnjoj strani, za jednostavnije surfovanje na tabletu.

Ako vam je potrebna samo zaštitna navlaka onda je Logitech Folio za Samsung Galaxy Tab 3 10.1., 8.0 i 7.0 idealno rešenje. Štiteći prednju i zadnju stranu vašeg Galaxy tableta Logitechove zaštitne navlake, dizajnirane od vodootpornih materijala, dodatno čuvaju uređaj od iznenadnih udaraca, grebanja i prolivanja. I ove navlake imaju SecureLock sistem kojim drže Galaxy Tab sigurnim na mestu bez obzira u kojoj poziciji se tablet postavi za korišćenje.

Cena i dostupnost

Logitech Ultrathin Keyboard Folio za Samsung Galaxy Tab 3 10.1 se očekuje u Evropi početkom oktobra 2013. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99,99 evra. Logitech Folio Protective Case za Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 i 7.0 se, takođe, očekuju u oktobru ove godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 49,99 evra.

Leave a Reply