Mobile

Logitech ultratanka Folio tastatura za Samsung Galaxy Tab

Kompanija Logitech je danas najavila proširenje linije svojih nagrađivanih dodatka za tablete predstavljanjem nove Logitech ultratanke Folio tastature za Samsung Galaxy Tab 4 10.1. Precizno osmišljena i izrađena od najsavremenijih materijala, Logitech Ultrathin Keyboard Folio kombinuje tanku i laganu zaštitnu navlaku s ugrađenom bluetooth tastaturom i dobro raspoređenim dugmićima za prepoznatljivo, brzo i tačno tipkanje na tabletima.

Logitech je osmislio Ultrathin Keyboard Folio kako bi pružio zaštitu za novi Samsung Galaxy Tab 4 10.1. i dodatno pojačao vašu aktivnost i produktivnost u radu na tabletu,” rekla je Danka Prah, regionalni manager iz Logitecha. “S optimizovanom tastaturom za prikladno i ugodno tipkanje i mogućnošću postavljanja Folio tastature u dvije pozicije, lako ćete pisati e-mailove ili gledati filmove i igrati igrice na vašem tabletu.”

folio

Logitech Ultrathin Keyboard Folio ima tanku elegantnu tastaturu s dobro raspoređenim tipkama i  Android prečicama za udobno i precizno kucanje. Da biste poboljšali svoje aktivnosti na Samsung Galaxy Tab 4 10.1., ultratanka tastatura se, takođe, može postaviti u vertikalnu poziciju za brzo kucanje ili položenu u kojoj se tastatura nalazi pozadi, za surfovanje po webu.

SecureLock sistem dodatno će štiti vaš Samsung Galaxy Tab 4 10.1. dok se nalazi u zaštitnoj navlaci s tim da je tablet vrlo jednostavno umetnuti ili izvaditi iz nje. Zaštitna navlaka s tastaturom je napravljena od vodootpornog i trajnog materijala kako bi se prednja i zadnja strana vašeg tableta zaštitile od iznenadnih udaraca i grebanja ili slučajnog prolivanja.

Cena i dostupnost

Očekuje se da će Logitech Ultrathin Keyboard Folio za Samsung Galaxy Tab 4 10.1 biti dostupna u maju 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99,99 evra. Za više informacija molimo posetite www.logitech.com ili naš blog.

Leave a Reply