Mobile

Logitech PowerShell kontroler za mobilno igranje

Novi kontroler pretvara mobilni uređaj u gejming konzolu, a zbog svoje baterije produžiće se vaše vreme uživanja u igranju

Danas je Logitech, vodeći inovator u dodacima za igranje, predstavio svoj najnoviji proizvod Logitech PowerShell kontroler s ugrađenom baterijom namenjen igranju na iPhone 5s, iPhone 5 i iPod touch uređajima s iOS 7 operativnim sistemom.

logitech

Da biste koristili ovu gejming konzolu iPhone ili iPod touch uređaj morate umetnuti u kontroler na isti način kao što na mobilnom uređaju postavljate zaštitnu masku. Svi analogni dugmići na Logitech PowerShell kontroleru su vam nadohvat ruke i pružaju prepoznatljivo iskustvo igranja na konzolama.

Kad mobilni uređaj postavite u kontroler možete videti ceo ekran za vreme igranja i tako sačuvati maksimalni doživljaj igranja. Zahvaljujući udobnom obliku kontrolera igranje odsad može trajati mnogo duže. Ovaj prenosni kontroler lako staje u džep ili torbu pa ga stoga možete koristiti za igranje u svakom trenutku na svom mobilnom uređaju.

“Osmislili smo kontroler za istinsko iskustvo igranja na iOS 7 mobilnim uređajima”, rekao je Ehtisham Rabbani, generalni menadžer Logitech gejming poslovanja. “Naše istraživanje je pokazalo da 87% iPhone i iPod touch korisnika igra igrice na svojim uređajima pa smo zaključili da je sada pravo vreme da predstavimo jedan revolucionarni uređaj za novu dimenziju mobilnog igranja.”

Dok se vaš iPhone ili iPod touch nalazi u kontroleru imaćete i dalje pristup tasterima za uključivanje i isključivanje telefona, kameru, zvuk, slušalice i punjač. Kontroler ima 1500 mAh bateriju koja povećava kapacitet baterije vašeg iPhone 5s, iPhone 5 ili iPod touch uređaja, a obe baterije možete napuniti istovremeno dok je uređaj u kontroleru.

Kontroler je kompatibilan s dugačkom listom popularnih igara koje koriste nove mogućnosti iOS 7 operativnog sistema, uključujući Bastion, Fast & Furious 6, MetalStorm Aces, Galaxy On ​​Fire 2 HD i Nitro, kao i s ostalim igrama dostupnim za kupovinu na Apple App Storeu.

Cena i dostupnost

Logitech PowerShell kontroler s baterijom od danas će biti dostupan online po preporučenoj ceni od 99.99 evra, preko Apple Online Storea. Proizvod se očekuje kod ostalih svetskih distributera tokom decembra. Za više informacija molimo posetite gaming.logitech.com ili Logitech blog.

Leave a Reply