Mobile

M SAN predstavio VIVAX pametni telefon

M SAN Grupa predstavila je danas svoj pametni telefon pod brendom VIVAX koji su u prve dve medelje prodaje u Hrvatskoj plasirani ublizu četiri hiljade primeraka. M SAN očekuje dobre poslovne i prodajne rezultate ovog uređajaja a već u 2014. planira da zauzme 15 postotni udeo na hrvatskom tržištu pametnih telefona.

Predstavljajući taj novi pametni telefon, koji dolazi u dva modela, voditelj VIVAX sektora M SAN Grupe Vladimir Brkljača naznačio je i da se po procenama u 2014. u Hrvatskoj očekuje da će tržište pametnih telefona dostići 50 hiljada komada i to bez ponude telekom operatora.

VIVAX_SMART_Point_X45

Sa telekom operatorima u Hrvatskoj, Srbiji i regionu, gde posluje M SAN grupa, za sada još nisu dogovorili neku važniju saradnju odnosno prodaju, ali Brkljača veruje da će i bez toga njihovi pametni telefoni imati dobar odaziv i individualnih i poslovnih korisnika.

Takvo uverenje u M SAN Grupi zasnivanju na dobrom odnosu cene i kvaliteta koji su, kako je rekao Brkljača, konkurentni i u Hrvatskoj i susednoj regiji te na istočnim tržištima Evrope.

Istakao je da se ovaj pametni telefon proizvodi u njihovoj fabrici u Kini, gde imaju od 2007. i laboratoriju za testiranje kvaliteta u kojej radi 15 ljudi te testiraju pametne telefone u skladu sa EU regulativama i normama.

Brkljača je najavio i da će u idućoj godini razvijati još tri kategorije pametnih telefona, te ih verovatno i predstaviti tržištu.

Kazao je i da M SAN Grupa u 10 godina postojanja VIVAX brenda sa 230 različitih proizvoda pod tim brendom beleži dobre rezultate i prihode te očekuje da će se najprodavanijim kategorijama proizvoda, klima uređajima i televizorima, pridružiti i VIVAX pametni telefoni.

Leave a Reply