Mobile

MaxBet sportske kladionice i slot klubovi na Apex magic mobile aplikaciji

Kompanija MaxBet koja organizuje igre na sreću priključila se Apex magic mobile aplikaciji za kreiranje igara koje predstavljaju onlajn verziju slot aparata. MaxBet, čiji je osnivač Saša Marčeta prati dešavanja na tržištu i neophodno je održavati konstantnu komunikaciju preko društvenih mreža Fejsbuka, Tvitera, preko sajta, Forskvera-a, a od sada i preko aplikacije Apex magic mobile.

Apexova aplikacija je dostupna za Iphone i Android, veoma je pregledna i laka za korišćenje. Pored svake lokacije, može se videti mapa na kojoj je lokal označen i detaljni kontakt podaci, a pritom je izuzetno korisna aplikacija koja će MaksBet učiniti dostupnijim, a samim tim i boljim saradnikom u svetu igara na sreću.

Interakcija sa igračima do sada se pokazala kao izuzetno korisna, jer im se pružaju odgovori na pitanja i uvažavaju njihovi predlozi i sugestije. Stoga je i Apexova aplikacija imperativ za MaxBet, jer je postavljanje novih i viših standarda sa prepoznatljivim mestom u svetu igara na sreću samo deo vizije ove kompanije.

Leave a Reply