Mobile

MOBI-karta – najlakši način da kupite kartu

Od  juče građani Srbije će zahvaljujući savremenim tehnologijama biti u prilici da prvi u Svetu koriste mobilni telefon kao kartu za koncert, utakmicu, bioskop

Članica Pakom grupe, kompanija PSC d.o.o- Pakom Solution Centre je zvanično pustila u rad sistem MOBI-karta™ koji omogućuje da se na najjednostavniji način, slanjem SMS poruke, izvrši naručivanje-rezervacija, kupovina-plaćanje preko GSM računa, isporuka MOBI-Karte na mobilni telefon korisnika sa validnim BAR-KODOM ( linijski ili 2D ) i na kraju očitavanje MOBI-karta™na mestu događaja.

MOBI-karta™je jedinstveni ticketing sistem, koji svakom korisniku omogućuje da konforan, jednostavan i lak nacin „Iz fotelje“ kupi kartu za bilo koji događaj.

Prvi primer upotrebe MOBI-karta™sistema biće DAVIS CUP meč naše teniske reprezentacije SRBIJA-UZBEKISTAN u Beogradskoj Areni od 18-20.09.2009.godine. Svi korisnici mobilne mreže TELEKOM SRBIJA moći će slanjem sms poruke na jedinstveni MOBI-karta™ broj 5000 ( uputstvo za kupovinu MOBI-karte ćete naći na www.pakom.com ili www.mts.telekom.rs ili www.teniskisavez.com ) da kupe MOBI-kartu™ i da uživaju u majstorijama naših tenisera.

Leave a Reply