Mobile · Mobilni servisi

Mobi karte za film A TIM

Filmofili koji posebno vole akciono-avanturističke filmove,ovog leta, u Bioskopu ”Tuckwood” u sali ”James Dean”, mogu da pogledaju film ”A TIM”, za koji će ulaznice – MOBI karte, već od danas moći da kupe putem m-ticketinga. Projekcije traju od 15. do 21. jula i počinju u 21:00h u ” Tuckwood”-u.

Dovoljno je da pošaljete SMS poruku u odgovarajućem formatu na broj 5000 i karte ćete dobiti direktno na svoj mobilni telefon u vidu bar koda ili numeričke šifre u okviru SMS poruke. Neophodno je da ovu poruku sačuvate i pokažete je na ulazu u bioskop, gde preuzimate svoju papirnu ulaznicu. Slanjem jednog zahteva možete da kupite maksimalno dve MOBI karte.

O filmu:

Radnja filma, reditelja i scenariste Džoa Karnahana, prati akcije grupe vojnika, bivših pripadnika Specijalnih jedinica, kojima je podmetnut zločin koji nisu počinili. Grupa veterana iz rata u Iraku pokušava da skine ljagu sa sebe i tim vijetnamskih veterana  ništa ne može sprečiti da uhvate loše momke. Trajanje filma: 117 minuta

Mobi karta za film ”A TIM”
Posaljite SMS sa tekstom TW-2100-AT razmak 1  za jednu ili TW-2100-AT razmak 2 za dve karte na broj 5000. Cena jedne karte  je 300 dinara, a iznos servisne naknade 60dinara + pdv. Dostupno samo za korisnike mt:s mreže.

Leave a Reply