Mobile

Mobi karte za film Predatori

U prodaji su MOBI karte za projekcije filma „Predatori“ u bioskopu Tuckwood.

Za projekcije u periodu od 12. do 18. avgusta, za termin u 20:30h, možete kupiti elektronske karte slanjem SMS poruke na broj 5000 u odgovarajućem formatu. Karte ćete dobiti direktno na svoj mobilni telefon u vidu bar koda ili numeričke šifre u okviru SMS poruke. Neophodno je da ovu poruku sačuvate i pokažete je na ulazu u bioskop.

mTicketing usluga omogućava kupovinu ulaznica za različite događaje slanjem SMS poruke u odgovarajućem formatu na unapred definisani kratki broj.

Da biste kupili Mobi karte za odabrani događaj SMS poruku sa tekstom naznačenim u uputstvu pošaljite na kratki broj 5000. Slanjem jednog zahteva možete kupiti maksimalno dve ulaznice.

Prilikom kupovine MOBI karata plaćate cenu ulaznice i naknadu za isporuku karata. Iznos naknade zavisi od vrste događaja za koji kupujete MOBI karte i odnosi se na jedan zahtev.

U zavisnosti od toga da li ste prepaid ili postpaid korisnik, iznos koji uključuje cenu ulaznice i naknade za isporuku karte, se naplaćuju sa vašeg prepaid ili postpaid računa.


MOBI karte dobijate direktno na svoj mobilni telefon u vidu bar koda ili numeričke šifre u okviru SMS poruke. Neophodno je da ovu poruku sačuvate i pokažete je prilikom ulaska na događaj, gde preuzimate svoju papirnu ulaznicu.

Leave a Reply