Mobile

“Mobile Fest” – nova manifestacija posvećena mobilnim i bežičnim komunikacijama

Mobile Fest” – nova manifestacija festivalskog i promotivnog tipa – prvi expo i stručni specijalizovan događaj u Srbiji, koji će na jednom mestu okupiti i povezati sve ključne učesnike na tržištu mobilnih i bežičnih komunikacija, održaće se u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma od 26. do 28. marta.
– “Mobile Fest” će na jednom mestu okupiti mobilne operatere, internet provajdere, sistem integratore, vendore mobilnih i “wireless” tehnologija, kompanije za razvoj softvera, distributere, prodavce i krajnje korisnike – najavila je PR menadžer beogradske kompanije “ITeam Events” Ana Petonjić, koja sa Kongresnim centrom “Master” Novosadskog sajma organizuje ovo dešavanje.

“Mobile Fest” se sastoji iz dva dela: “Mobile Fest” – izložbeni deo, namenjen širokom auditorijumu, i “Mobile” – konferencijski i prezentacioni deo, posvećen menadžerima svih nivoa, projektantima rešenja, inženjerima razvoja, menadžerima prodaje mobilnih i bežičnih tehnologija, istraživačima, analitičarima, konsultantima i predstavnicima državnih organa.

Dodatne informacije u vezi sa prijavom učešća, stručnih radova i prezentacija, i kotizacijama mogu se dobiti na sajtu, na adresi www.mobilefest2008.org ili telefonom, pozivom na broj Kongresnog centra “Master” 021/483-07-77.

Leave a Reply