Mobile · Notebook-Netbook

Mobilna grafička radna stanica Lenovo ThinkPad W530

Prenosni računar Lenovo ThinkPad W530 je prava mobilna grafička radna stanica namenjena svim 3D profesionalcima u pokretu, grafičarima, prelamačima i ostalim kreativicma koji zahtevaju vrhunsku grafiku u pokretu, ali i gejmerima. Na prvom mestu tu je profesionalna nVIDIA Quadro K1000M grafička kartica sa 2GB memorija namenjena 3D i video obradi, ali sasvim upotrebljiva i za ozbiljno igranje.

lenovo

Ceo ThinkPad sistem zasnovan je od superbrzog Intel Core i7-3820QM procesora sa četiri jezgra, koji će svaki rendering zadatak obaviti sa izrazitom lakoćom i skratiti vreme obrade. Lenovo ThinkPad W530 ima ugrađenu čak devetoćelijsku litijum-jonsku bateriju, koja uz NVIDIA® Optimus tehnologiju za produžavanje života baterije, mu daje izuzetnu autonomiju rada. Za komforan profesionalni rad na raspolaganju je čak 2 hard diska kapaciteta  500GB, sa opcijom da budu vezani u RAID sistem.

lenovo1

Poseduje i vrlo kvalitetan full HD LED ekran rezolucije rezoluciie 1920 x 1080 piksela preko potreban svim 3D profesionalcima. Dolazi sa instaliranim Windows 7 Professional (64bit) sistemom i odmah je spreman za rad nakon kupovine.

Lenovo ThinkPad W530 je izuzetna garfička radna stanica i dolazi sa garancijom od dve godine.

2 thoughts on “Mobilna grafička radna stanica Lenovo ThinkPad W530

  1. Ivan

    Ovo je model iz sredine 2012. god. ovih dana izlazi nova w540 verzija istog proizođača, sa mnogo boljim hardverom kao i dizajnom koji prati novi izgled ThinkPad serije Lenovo laptopova.

Leave a Reply