Mobilne aplikacije

HTC predstavio novu aplikaciju FootballFeed

Savršeno mobilno društvo za UEFA ligu šampiona i UEFA ligu Evrope.

HTC pruža potpuno novo iskustvo za ljubitelje UEFA Lige šampiona i UEFA Lige Evrope uz pomoć svoje nove aplikacije za Android HTC FootballFeed. Kao zvanični pametni telefon UEFA Lige šampiona i UEFA Lige Evrope, HTC je kreirao aplikaciju koja obaveštava o najnovijim statističkim podacima, podesivog je formata i lepog dizajna i pruža vrhunsko iskustvo za navijače.

FootballFeed

Najsvežije novosti o timovima, ažuriranje podataka o utakmicama koje su trenutno u toku, analiza nakon utakmice, zahvaljujući ovoj novoj aplikaciji podaci su dostupni čim ih UEFA objavi, kako biste uvek bili u toku sa najnovijim razvojem događaja. Budući da se interfejs zasniva na poznatom i priznatom HTC BlinkFeed početnom ekranu, izgled ove aplikacije je moguće prilagoditi u skladu sa ličnim željama, pa korisnici mogu da dobijaju vesti o ekipama i utakmicama koje su njima najvažnije.

 

Istraživanja pokazuju da u današnje vreme tehnologija ima ključnu ulogu u doživljaju fudbala, budući da 83% navijača koristi još jedan ekran dok gleda neku važnu utakmicu. HTC FootballFeed aplikacija podiže to iskustvo na viši nivo, jer ima brojne opcije koje su nastale sa ciljem da podstaknu i održavaju razgovor između fudbalskih navijača na stadionima, kod kuće i širom sveta:

• novinske članke,

• najnovija stanja,

• podatke o predstojećim utakmicama,

• podatke koji se uživo objavljuju za svaku utakmicu, u kojima se predstavljaju ključni trenuci,

• detaljne komentare,

• lako dostupne informacije o svim klubovima i igračima koji se takmiče,

• neverovatnu galeriju fotografija,

• ekskluzivne HTC promocije i takmičenja.

va aplikacija omogućuje navijačima da ubace obaveštenja o utakmicama u kalendar na svom mobilnom telefonu da bi bili sigurni da ih nikada neće propustiti. Ona je savršeno društvo za svakog navijača, i onda kada želi da sazna više o narednom protivniku, pa sve do provere najnovijih rezultata.

Navijači će imati i priliku da daju svoje predloge i ideje za opcije u aplikaciji, koje će se uzimati u obzir prilikom izrade ažuriranih verzija kako bi HTC FootballFeed aplikacija bila nezaobilazno društvo za navijače. Najbolji predlozi korisnika iz celog sveta biće postavljeni na aplikaciju, a korisnici će glasanjem odlučiti koji im se najviše sviđaju. Ti predlozi će zatim postati sastavni deo aplikacije kada sledeći put bude ažurirana.

Filip Bler, predsednik EMEA u HTC-u je izjavio: „Nova aplikacija HTC FootballFeed osmišljena je da bi obogatila i unapredila način na koji navijači doživljavaju sport koji vole – bilo tokom same utakmice, dok traju pripreme ili tokom diskusija nakon utakmice. Praćenje fudbala ne podrazumeva samo praćenje rezultata. Zato smo mi napravili aplikaciju koja daje potpuni pregled svega onoga što je navijačima važno – a budući da ne postoje dve iste, mi smo napravili pametno i prilagodljivo iskustvo koje vam pruža informacije do kojih je vama stalo, kada god su vam potrebne.”

Aplikacija HTC FootballFeed se može besplatno preuzeti od utorka, 26. novembra, sa prodavnice Google Play.

 

Leave a Reply