Mobilne aplikacije

Lenovo DOit paket android aplikacija

Vodeća kompanija Lenovo PC+ ere je predstavila na MWC sajmu 2014 novi paket DOit aplikacija koje su napravljene da pomognu ljudima da pojednostave svoje digitalne živote, omogućavajući im da lakše dele, da se povezuju, zaštite i upravljaju bitnim podacima na svojim pametnim telefonima i tabletima.

Ovaj paket čini pet važnih aplikacija koje se koncentrišu na ključne brige korisnika, i ova serija DOit aplikacija obuhvata:

  • SHAREit – služi za trenutno deljenje podataka između uređaja bez prijava na mrežu
  • SECUREit – čini uređaje bržim i štiti ih od virusa i malvera
  • SYNCit – ažurira i obnavlja kontakte, SMS poruke i pozive
  • SNAPit kamera– pruža izuzetno dobru kameru sa nekoliko opcija za slikanje
  • SEEit galerija – omogućava kreativno uređivanje i efikasno upravljanje slikama

SHAREit_music

Podelite svoje uspomene istog trenutka i još mnogo toga sa aplikacijom SHAREit

SHAREit je jedina mobilna aplikacija za prenos podataka koja je korisnicima potrebna: SHAREit omogućava ljudima da odmah dele slike, video zapise, muzičke fajlove, dokumenta, kontakte, kao i aplikacije koje imaju na svojim uređajima sa drugim uređajima ili grupama uređaja. Ova korisna aplikacija eliminiše potrebu za zbrkanim kablovima koji oduzimaju mnogo vremena, jer prenosi podatke bežično bez uređaja.

Štaviše, razmena fajlova je moguća čak i bez Bluetooth-a, telefonske mreže ili aktivne Wi-Fi mreže u blizini. Korisnici se jednostavno povežu direktno koristeći WiFi radio, koji ne zahteva nikakvu prijavu na mrežu. Aplikacija SHAREit ne radi samo na Lenovo pametnim telefonima i tabletima, već i na iOS uređajima kao i na Windows PC uređajima.

Korisnici mogu istog trenutka da dele video sa zabave, muzički album ili galeriju sa slikama i sa pet prijatelja odjednom. Takođe mogu da prenose velike fajlove ili video zapise i do 40 puta brže nego putem Bluetooth-a. Uređaji sa ovom aplikacijom mogu automatski međusobno da se pronađu kada su u dometu, i mogu čak da dele samu aplikaciju bežično kako bi započeli odmah brzu razmenu.

SECUREit

Unapredite i zaštitite podatke sa uređaja uz pomoć aplikacije SECUREit

Kako sve više ljudi nosi poverljive informacije na svojim tabletima i pametnim telefonima, čuvanje tih podataka nikada nije bilo važnije. Lenovo aplikacija SECUREit sadrži nekoliko alatki za zaštitu podataka kako bi se sprečili napadi i kako bi se održao rad uređaja na najvišem nivou.

Aplikacija SECUREit štiti od virusa, spamova i malvera jer vrši proveru pretnji samo jednim dodirom. U slučaju gubitka ili krađe, zaštita protiv krađe zaključava uređaj u slučaju da neko pokuša da promeni SIM karticu, što uređaj čini beskorisnim bez šifre. Ova aplikacija takođe

sadrži zaštitu privatnosti kako bi se sprečili neovlašćeni pristupi privatnim podacima korisnika. Takođe, blokira spam poruke i pozive, prati korišćenje podataka i čak može da izvrši enkripciju privatnih poziva i kontakata.

Ne samo da štiti korisnikov uređaj, aplikacija SECUREit takođe omogućava da uređaj brže radi jer zatvara suvišne aplikacije i očisti keš memoriju i na taj način omogućava da se memorija fokusira na bitne zadatke.

SNAPit_EffectsCenter

SYNCit-korisnikov lični asistent za ažuriranje

 

Sa sve većim listama kontakata, podešavanje novog uređaja može biti izazov. Aplikacija SYNCit nudi trenutno ažuriranje kontakata, SMS poruka i poziva na cloud-u, što može biti vraćeno za nekoliko sekundi, samo jednim dodirom, na bilo koji Android pametan telefon ili tablet. Ova aplikacija služi kao korisnikov lični asistent za ažuriranje.

Aplikacije za kameru čine slikanje i ažuriranje fotografija izuzetno lakim

Aplikacije SNAPit kamera i SEEit galerija su prvenstveno napravljene za pametne telefone. Ove aplikacije spajaju korisnikov hardver i softver i doživljaj slikanja čine nezaboravnim. SNAPit kamera pruža korisnicima jedinstvene mogućnosti za slikanje u različitim modovima (kao što su panorama i burst mode), za slikanje iz širokih uglova, kao i slikanje u trenucima kada nema dovoljno svetlosti i još mnogo toga. Takođe pruža specijalne filtere i efekte. Zatim, korisnici mogu da izmene slike pomoću same aplikacije: mogu da uklone suvišne objekte i čak da naprave zabavne, animirane GIF fajlove.

SEEit gallerija dopunjuje SNAPit kameru svojim jedinstvenim interfejsom galerije za impresivno pregledanje fotografija. Aplikacija koristi prepoznavanje lica kako bi automatski rasporedio fotografije po folderima. Takođe, sadrži nekoliko filtera i efekata koji se postižu jednim dodirom, uključujući i menjanje tena kože.

„Stvorili smo vrhunsko mobilno iskustvo time što smo spojili naše prefinjene i moćne pametne telefone i tablete sa nenadmašnim softverskim aplikacijama koji čine naše uređaje neverovatno jednostavnim za korišćenje i kompatibilnim sa bilo kojim drugim uređajem sa kojim korisinik želi da se poveže i da deli podatke,”, rekao je Liu Jun, izvršni potpredsednik Mobilne poslovne grupe Lenovo. „Serija DOit aplikacija, čini iskustva korisnika bezbednijim, efikasnijim i generalno boljim.”

Dostupnost

Aplikacija SHAREit dolazi instalirana na svim Lenovo Android tabletima i pametnim telefonima i takođe se može besplatno preuzeti sa Google Play stranice. Мože se preuzеti i sa Apple App store-a za iPhone/iPad, kao i za Windows PC računare.

Aplikacije SYNCit i SECUREit dolaze instalirane na novim Lenovo Android pametnim telefonima i određenim tabletima. Takođe su dostupne besplatno na Google Play. Aplikacija SYNCit je dostupna za sve vrste pametnih telefona i tableta. Aplikacija SECUREit je dostupna za Lenovo pametne telephone i određene tablete, kao i za pametne telefone na uređajima koji nisu iz kompanije Lenovo.

Aplikacije SNAPit kamera i SEEit galerija su instalirane samo na određenim Lenovo tabletima i pametnim telefonima.

Leave a Reply