88rooms
Mobilne aplikacije

Trip Advisor: “88 Rooms Hotel” najpopularniji u Srbiji

88 Rooms Hotel dobitnik je prestižne nagrade “Travellers Choice Award” za 2015. godinu za najpopularniji hotel u Srbiji. Nagradu koju dodeljuje Trip Advisor, vodeći svetski portal posvećen putovanjima, dobija najboljih 1 odsto među svim hotelima na TripAdvisoru na osnovu komentara i mišljenja miliona putnika.
Osim što se našao na prvom mestu kao najpopularniji hotel u Srbiji, 88 Rooms Hotel je prema mišljenu putnika drugi na listi i u kategorijama “10 najpopularnijih hotela sa izuzetnom uslugom“ i „10 najpopularnijih hotela sa najboljim cenama“.

88rooms

– Ponosni smo na ovu elitnu nagradu i na činjenicu da se ona dodeljuje na osnovu utisaka korisnika hotelskih usluga. Velika je čast kada nas sami gosti svrstaju u vrh najpopularnijih hotela, a ono što nas izdvaja od ostalih hotela je upravo originalan koncept koji je usklađen sa potrebama gostiju. Pored toga, moram da priznam da je ovo veliki uspeh za nas, imajući u vidu da smo 88 Rooms Hotel otvorili pre nepunih godinu dana, istakao je Nikola Avram, suvlasnik hotela i direktor kompanije MK Mountain Resort, kojoj je povereno upravljanje hotelom.

88 Rooms Hotel je otvoren u februaru prošle godine u centru Beograda. Hotel je zasnovan na osnovama modernog hotelijerstva, a ujedno je to naš prvi hotel uređen prema feng šui principima. Pored 88 soba i apartmana, hotel raspolaže konferencijskim prostorom i “rooftop” restoranom koji je smešten na krovu šestospratnice, odakle se pruža izvanredan pogled na Beograd i obale Dunava.

Leave a Reply