Mobilne aplikacije

Trodnevni kurs: Uvod u Android programiranje

Udruženje informatičke delatnosti i Centar za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta Privredne komore Beograda, organizuju i pozivaju da uzmete učešće u okviru trodnevnog kursa, koji će biti održan u periodu  od 8. do 10. septembra 2014. godine, sa početkom u 10:00 časova,  Kneza Miloša  br. 12 (sala III na trećem spratu), na temu: UVOD U ANDROID PROGRAMIRANJE

Za programiranje Android aplikacija potrebno je dostići adekvatan nivo znanja u nekoliko oblasti, kao i poznavanje faza u procesu programiranja. Ovaj kurs ima cilj da početnika uvede u sve ove elemente na razumljiv način, kako bi izbegli česte početničke greške koje kasnije značajno uspore napredovanje.

Na kraju kursa, polaznici će vladati dovoljnom količinom znanja za izradu manjih aplikacija, koje će biti kompletne i objavljene na Google Play-u, pa čak i spremne za prodaju. Osim toga, dalje napredovanje će im biti znatno olakšano jer će imati kvalitetnu osnovu.

android Uvod u Android programiranje

Predavač: Milan Todorović, predavač sa dvodecenijskim iskustvom u obuci kadrova u oblastima programiranja i upravljanja softverskim projektima.

Za aktivne članove Privredne komore Beograda, kotizacija po polazniku iznosi: 10.000,00 din neto + PDV. Za ostale, kotizacija iznosi 15.000,00 din + PDV. Rok za prijavu i uplatu: petak, 5.9.2014. godine(PRIJAVA). Kontakt osobe za sve dodatne informacije: Jelena Radić (tel: 011-3619-472, e-mail: [email protected])  i  Dragan Ristović (tel. 011- 2645-333, e-mail:[email protected]).

Leave a Reply