Mobilni servisi

Mt:s promovisao mPayment sistem u Nišu

Telekom Srbija i JKP „Objedinjena naplata“ Niš predstavili su mogućnosti mPayment usluge povodom uvođenja naplate usluga tog niškog preduzeća putem mobilnog telefona. Niš je time postao prvi grad u Srbiji čijim je građanima omogućeno plaćanje računa komunalnih i stambenih usluga putem mt:s mPayment servisa.

Predstavljajući ovu novu uslugu na konferenciji za novinare, Jelena Stojanović, direktor Funkcije marketinga i prodaje „Telekoma Srbija“ a.d. istakla je da će građani Niša od sada moći jednostavno da plate svoje račune za usluge „Objedinjene naplate“, sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, uz uštedu vremena i novca.

Dodala je da slanje SMS poruke iznosi svega 5,9 dinara sa PDV-om, što je manje u odnosu na proviziju koja se naplaćuje kada se računi plaćaju na uobičajeni način. Pored ove nove pogodnosti, mt:s korisnici putem mobilnog telefona i usluge mPayment već imaju mogućnost da dopune svoj pripeid kredit, plate postpeid račun i račun za fiksni telefon, zaduženjem Visa, Master, DinaCard i Diners platne kartice i tekućeg računa kod pojedinih banaka.

Leave a Reply