Internet · Mobile

Mobilni vodič PLAY2GO.CITY

Koliko puta vam je u hotelskoj sobi, na autobuskoj stanici ili restoranu trebao ažuran vodič kroz grad sa brojem telefona, adresom i mapom kako stići do određene lokacije koja radi utraženo vreme?

Novosadska startup firma Fort Mobile predstavlja svoj prvi projekat: mobilni vodič play2go.city Java aplikaciju za mobilni telefon, koja za izabranu lokaciju i traženi pojampro nalazi adrese, kontakt informacije i detalje o delatnosti i aktuelnim ponudama svojih klijenata, na svakom mestu i u svakom trenutku.

Prednost u odnosu na postojeća mobilna rešenja je jednostavniji, brži i jeftiniji rad, uz mogućnost prikaza veće količine podataka na organizovaniji način. Aplikacija podržava većinu aktuelnih modela telefona. Program nudi mogućnost čuvanja podataka u memoriji telefona za kasnije korišćenje, bez potrebe za stalnom GPRS konekcijom.

Program je besplatan za korišćenje i preuzima se sa WAP stranice play2go.mobi. Korisnicima je za upotrebu jedino potrebna aktivirana GPRS usluga. Internet verzija vodiča se nalazi na sajtu play2go.com. Ona nudi pristup istim podacima kao i mobilni program, uz dodatne mogućnosti kao što su Virtual Earth mape, pregled dokumenata klijenata i drugo. Na sajtu je moguće pogledati i demonstraciju rada programa koja simulira telefon.

Zainteresovani klijenti putem on-line formulara na sajtu play2go.com mogu besplatno prikazati svoj biznis u vodiču i ažurirati svoje podatke. Akcenat daljeg razvoja biće na razvoju mobilnih sadržaja kojima bi biznisi svoje ponude mogli plasirati zainteresovanim korisnicima putem aplikacija iz play2go mreže.

O Fort Mobile

Fort Mobile je firma osnovana 2007. godine u Novom Sadu. Naš rad je u potpunosti orijentisan ka istraživanju i razvoju inovativnih zabavnih i poslovnih mobilnih aplikacija.

Leave a Reply