Mobile

Moćni Alcatel Idol X+ zvanično predstavljen

Nakon prvih procurelih fotki modela Alcatel Idol X+ kineski TCL odnosno Alcatel predstavio je novu prejanicu sa najavljenim osmojezgarnim procesorom i 5-inčnim full HD ekranom, po izuzetnoj ceni od oko $330. A kuriozitet je da dodatno dolazi u paketu sa pametnom narukvicom BOOMband.

Idol X+ pokreće pravim octa-core procesor iz Mediateka koji uz 2 GB RAM-a nuditi vrhunske performanse. Ekran je 5-inčni IPS LCD u full HD rezoluciji, što je danas već standard za svaki ozbiljniji smartphone.

alcatel-idol-x+-boom-band

Idol X+ na poleđini ima opet izuzetnu čak 16-megapikslenu kameru, ali i kao dodatnu premium stavku LTE podršku za 4G mreže. Baterija je kapaciteta sasvim dovoljnih  2600 mAh, a sve je spakovano u elegantno takno kućište debljine samo 7,9 mm.

I to nije sve,  Idol X+ dolazi sa vodootpornom Boom Band – pametnom Bluetooth narukvicom u raznim bojama  koja deluje kao activity tracker i proximity alarm. Sa ovom narukvicom možete pratiti vašu fizičku aktivnosti tokom dana, a dodatno ako zaboravite ​​telefon negde i krenete bez njega, Boom Band narukvica će vas upozoriti da ste zaboravili telefon.

Leave a Reply