Mobile

Motorola proširuje ROKR seriju modelom MOTOROKR EM330

Motorola je danas objavila proširenje ROKR porodice sa novim muzički orijentisanim uređajem. ROKR serija sada je bogatija za EM330, preklopnik sa akustičnim svojstvima i tasterima osetljivim na dodir

“Sledeći put nagrađivanog ROKR E8, novi član ROKR serije čini slušanje i otkrivanje nove muzike dostupno svima”, rekao je Steve Lalla, korporativni potpredsednik, Mass Market Products, Motorola Mobile Devices. “Bilo da se radi o otkrivanju nove muzike u društvu prijatelja pomoću FMShare opcije ili uživanju u surround kvalitetu zvuka, novi ROKR mobilni donosi muziku bilo kada, bilo gde i kome god želi da je  sluša”.

ROKR EM330 nudi lak pristup autentičnom iskustvu muzičkog plejera u poznatom preklopnom obliku, koji korisniku nudi mogućnost kontrole pomoću senzorskih tastera i vidljivih samo onda kada je to potrebno.

Ime izvođača i naziv pesme vidljiv je na prednjem ekranu telefona, bez potrebe za otvaranjem poklopca. ROKR EM330 može da se pohvali akustičnim osobinama zbog kojih je poboljšan muzički doživljaj.

Trodimenzionalni zvučni efekt donosi zvuku surround kvalitet, dok audio equalizer dolazi sa već unapred programiranih 11 muzičkih pravaca, uključujući rock, reggae i mnoge druge. Osim toga, korisnici mogu pojačati bas sve do devet decibela.

Naravno, pored nabrojanih EM330 sadrži i niz funkcija koje dodatno pridonose što boljem mobilnom muzičkom doživljaju. Novi član ROKR porodice podržava različite digitalne formate, uključujući naravno MP3, a sve kako bi korisnici što lakše sinhronizovali omiljenu muziku sa uređajem.

FM radio prijamnik sa RDS-om koji pruža informacije o nazivu izvođača i imenu pesme kako bi prošili svoje interes prema muzici. EM330 se može pohvaliti i sa 3,5 milimetarskim izlazom za slušalice po želji korisnika kao i stereo Bluetooth tehnologijom pomoću koje korisnici mogu da se spoje sa žičanim ili bežično kompatibilnim zvučnicima ili slušalicama. Iznad svega, tu je i high-speed USB 2.0 interfejs za brzo prebacivanje pesama sa računara.

Leave a Reply