Mobile · Operateri

mt:s dobitnica na Novakovom meču

Mobilna telefonija Srbije nagradila je jednu korisnicu Sport Bel paketa zanimljivim putovanjem u Pariz i na prestižni turnir Roland Garros. Daria Komaromi nagrađena korisnica Sport Bel paketa je već 10 dana u Parizu, a mt:s je Dariji i njenom prijatelju, pored obilaska najatraktivnijih lokacija omogućio i odlazak na sve mečeve Novaka Đokovića.

Daria je oduševljena ovim evropskom prestonicom ali i mogućnošću da izbliza gleda beli sport i igrače koji se bore za titulu najboljeg na šljaci.

„Neobično i izvanredno, to su dve reči kojima mogu opisati uživo gledanje teniskog meča. Igrači su tik ispred vas i vidite svaki njihov pokret. To je jednostavno nepononovljiv doživljaj.“


Svi koji su pratili meč Novaka Đokovića i Ernestsa Gulbisa na televiziji na trenutak su mogli da vide ovu nasmejanu devojku sa jaknom i majicom sa logom mt:s kako navija. Ali kako i sama kaže, ovo je tek zagrevanje, sad kreću mečevi među najboljima. Po njenim rečima, Novak igra najlepši tenis i ona veruje da će otići do kraja i uzeti trofej.

Daria je postala korisnik Sport Bel paketa tokom Davis Cup-a prošle godine. Kao veliki poklonik tenisa na poklon je dobila majicu sa likom Novaka Đokovića, koji je promoter ovog mt:s postpaid paketa.

Leave a Reply