E-servisi · Mobile · Operateri

mt:s i banka Intesa lansirali karticu sa dodatnim bonusima

MT:S i Banca Intesa predstavile su početkom jula prvu platnu karticu na tržištu, koja uspešno kombinuje prednosti fleksibilnog plaćanja sa povoljnijim uslugama mobilne telefonije. Svi zainteresovani korisnici pripeid i postpeid mts usluga, mogu da podnesu zahtev za Maestro i MasterCard platne kartice, koje će biti povezane sa njihovim brojem mobilnog telefona.

Pri prvom plaćanju platnom karticom m:ts Banca Intesa dobija se bonus od 500 dinara, a u prvih šest meseci za svako plaćanje, koje premašuje 2.000 dinara, po 50 dinara dopune kredita za mobilni telefon u mreži Telekoma Srbija, odnosno 100 dinara za ukupna plaćanja preko 30.000 dinara u jednom mesecu i 300 dinara za iznose veće od 90.000 dinara. Reč je o platnoj kartici koja pored uobičajenog načina plaćanja pruža mogućnost beskontaktnog plaćanja putem PayPass tehnologije.

Trenutno u Beogradu oko 150 prodajnih mesta, od pekara do drogerija, koja imaju PayPass čitače, ali je izvesno da će ovaj način plaćanja vremenom postajati sve dominantniji. Takođe, svi korisnici tih kartica automatski su registrovani i za uslugu mobilnog plaćanja, kojim se u Srbiji za sad može dopuniti kredit za mobilni, platiti postpejd račun, ili račun fiksne telefonije, ili naručiti dokumenta iz opština koje su u sistemu m-Uprave.

Leave a Reply