Novi mts jedinstveni brend za sve usluge Telekom Srbija
Mobile

mts – jedna brend za sve usluge Telekoma Srbija

Telekom Srbija će od danas sve telekomunikacione usluge koje pruža korisnicima potpisivati jedinstvenim brendom – mts.

Korisnički brend mts, sada i sa novim vizuelnim identitetom, objedinjuje pod jednim krovom i imenom sve usluge kompanije – fiksnu i mobilnu telefoniju, internet, televiziju i druge multimedijalne usluge.

Novi mts jedinstveni brend za sve usluge Telekom Srbija

Novi mts jedinstveni brend za sve usluge Telekom Srbija

„Sveobuhvatni brend mts rezultat je nastojanja da izgradimo jaku, modernu i prepoznatljivu tržišnu marku koja će na najbolji način komunicirati sve usluge kao i vrednosti za koje se naša kompanija zalaže. Želeli smo da ova promena bude jasna i upečatljiva za naše korisnike, prihvaćena kao zajednički korak napred. Novi vizuelni identitet i poruka prevashodno odražavaju našu usmerenost ka poboljšanju korisničkog iskustva u svakom segmentu pružanja usluga”, kaže Natalija Jegdić, izvršna direktorka za privatne korisnike kompanije Telekom Srbija.

Grafičko rešenje predstavlja ideal zajednice, formirane oko jakog centra, koja se širi i umnožava, ali ujedno i usluge kompanije koje se razvijaju i tako pomažu zajednici da napreduje.

Novi logo sačinjen je od mnoštva jedinica koje čine razigranu a ipak jedinstvenu formu, ukazujući tako na inovativan i dinamičan brend. Slogan „Tvoj svet” na najbolji način ilustruje želju da novi mts bude u potpunosti posvećen ispunjavanju korisnikovih želja i potreba, kao i ostvarivanju njegovih ideja i inspiracije.

Novi brend mts će se koristiti u svim aspektima komunikacije usluga kompanije, kao i za potrebe prodaje i direktnog kontakta sa korisnicima. Istovremeno, redizajnirani logo Telekom Srbija će se upotrebljavati u korporativnim komunikacijama, institucionalnom delovanju kompanije, kao i društveno odgovornim projektima, podršci kulturi i sportu i ostalim oblastima delovanja kompanije.

Leave a Reply